Svet

11 Avgusta, 2020 11:00

Tanja Savić PRIJAVILA muža! Preti mu ROBIJA za OTMICU!

Tanja Savić je nakon četiri meseca ćutanja prijavila svog muža Dušana Jovančevića za otmicu njihovih sinova Maksima i Đorđa!

DOSTA JE ĆUTALA!

Jovančević bi mogao da bude osuđen na čak 30 godina zatvora, saznaje Informer, kao i da plati oko 25.000 dolara jer je oteo decu od majke.

Pevačica je nekoliko meseci pokušavala da reši spor sa mužem na miran način, kako on ne bi snosio posledice, ali je sada odlučila da se bori za decu po svaku cenu.

„Dušan je odveo decu u Australiju bez Tanjine saglasnosti. Ona je bila ubeđena da će rešiti problem, međutim od kada joj je zabranio čak i da se čuju telefonom, pevačica je očajna. Prijavila ga je u našoj policiji, a njen advokat je poslao prijavu i australijskoj policiji. Ministarstvo spoljnih poslova i Ministarsvo pravde je upoznato sa njenim slučajem i uradiće sve da joj se deca vrate”, ispričao je izvor blizak Tanji Savić.

NOVI SVET! TAJNA AFERA, ISPLIVALE FOTKE STANIJE I ANASTASIJINOG DEČKA! SLAVICA ĆUKTERAŠ: ”KORONA MI JE UNIŠTILA KRV”! SANJA MARINKOVIĆ OTKRILA PRAVI RAZLOG RAZVODA!

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET