Bivši dečko Tanje Savić svet portal svet
Svet

November 3, 2023 17:00

By

Ovo joj može ozbiljno uticati na karijeru: Tanja Savić uplašena, doktori jasno rekli šta misle

Zdravstveno stanje Tanje Savić narušeno je

Pevačica Tanja Savić je pre nekoliko dana na svom Instagram profilu objavila video u kojem se izvinjava svojim fanovima što je morala da otkaže nastup, ali kako i sama rekla nije u stanju da peva jer i pored toga što joj je glas promukao, ima visoku temperaturu i ne oseća se dobro.

Zdravstveno stanje Tanje Savić svet portal svet tabloid

Instagram printscreen

 

“Dragi moji, imam važno obaveštenje, čujete kakav mi je glas, zbog toga moram da otkažem nastup u Sloveniji, radovala sam se tom nastupu, znam da ste se i vi radovali, ali ne mogu da pevam ovakva. Ne smem da pevam, imam temperaturu. Za sat idem kod doktora na pregled. Ne znam šta će mi reći” – izjavila je pevačica tada.

Tada je Tanja otkazala sve nastupe u narednih mesec dana, da bi se posvetila zdravstvenom problemu, a samo par dana pre saopštenja da neće nastupati, sa sestrom Biljom posetila je manastir Tumane, gde se pomolila za svoje i zdravlje ukućana.

Zdravstveno stanje Tanje Savićsvet portal svet tabloid

foto N.Rosić

Zdravstveno stanje Tanje Savić alarmantno je, može izgubiti glas

“Tanja, baš kao i mnoge njene kolege zbog posla često zapostavi svoje zdravlje. Ako nastup otkaže jer je bolesna, zameriće se i menadžerima i vlasnicima, a sigurno će i publika biti razočarana. Jednom, dva puta bolesna, i odoše ugled i posao, pa zato ćuti i gura dok može da stoji na nogama. Ko je pita dal ima temperaturu, šta je boli. Pevala bi Tanja i ovog puta, ali je ostala bez glasa, pa nije bilo moguće da uzme mikrofon. Tanja je sada shvatila da mora više da pazi na zdravlje. Ispraznile su joj se sve baterije, preumorna je, imunitet joj je pao, a ljudi je mnogo traže. Ne sme da odbija nastupe, a mora što pre da ozdravi. Velika podrška su joj dečko Muki i sestra Bilja. Oni je vode po lekarima i nadaju se da će sve biti u redu i da će se Tanja brzo vratiti na scenu. A ona veruje u molitvu” – kaže zamSvet dobro obavešten izvor.

Zdravstveno stanje Tanje Savićsvet portal svet tabloid

Rajko Ristić

Pročitajte Nakon zdravstvenih problema Tanja Savić ponovo u javnosti – Nastupom u Budvi oduševila publiku (video)

Međutim, zdravstveno stanje Tanje Savić se u proteklih nekoliko dana pogoršalo i prema tvrdnjama njenih saradnika, moraće na hitnu operaciju glasnih žica da ne bi u potpunosti izgubila glas.

Izvor blizak pevačici kaže da je zdravstveno stanje Tanje Savić alarmantno i da ovo nije prvi put da su joj doktori predložili operaciju.

“Po ko zna koji put joj je pukao glas, pa je morala da otkaže svirku. Kada je dobila temperaturu, Tanja je posetila lekara i stanje je alarmantno. Ovo nije prvi put da joj predlažu operaciju. Prošli put se ponela veoma neodgovorno i čim joj se stanje malo poboljšalo, ona je nastavila da peva umesto da posluša doktore i što pre se operiše.”

Zdravstveno stanje Tanje Savićsvet portal svet tabloid

foto N.Rosić

– “Sada se poprilično uplašila. Posle Slovenije, odmah je otkazala i sve druge tezge koje je imala zakazane za naredni mesec da bi rešila zdravstveni problem. Prvo mora da stabilizuje temperaturu i dovede se u normalno stanje da bi mogla pod nož” – rekao je izvor blizak Tanji Savić.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Svet časopis

FOTO: ATA images, Instagram