Zdravstveno stanje Tanje Savić svet portal svet tabloid
Svet

November 2, 2023 14:30

By

Tanja Savić pokazala kako stoje stvari sa dečkom pilotom: Slika otkriva da li se odnos s Dušanom ponavlja (foto)

Veza Tanje i Mukija ide u pravom smeru

Pevačica Tanja Savić pronašla je svoju sreću pored 11 godina mlađeg pilota Muhameda Mukija Bešića. Naime, Tanja je sada na svom Instagram profilu objavila privatnu fotografiju koja je nastala u automobilu, a na kojoj su ona i njen izabranik.

Veza Tanje i Mukija

foto Rajko Ristić

Veza Tanje i Mukija bila je na čekanju ali sada je jasno da je ljubav prava

Budući da je prošla pakao s bivšim mužem Dušanom Jovančevićem, popularna pevačica dugo vremena nije mogla da se opusti u muško-ženskim odnosima.

Pročitajte Tanja Savić ne zna kako bi sinovima rekla za trudnoću – Ne mogu da im priređujem stresove

Spajali su je sa mnogima, ali je ljubav sa Mukijem jedina bila vredna pomena. Vezu je otkrila putem Instagrama zajedničkim fotkama a novom je ponovo posvedočila da se ljubav među njima iskrena.

Veza Tanje i Mukija

Instagram

Veza Tanje i Mukija u svom punom jeku, pevačica priznala da su se krili

Podsetimo, Tanja je nedavno prvi put progovorila o novoj ljubavi i izabraniku.

– Ne mogu da sakrijem sreću. Mi smo se jedno vreme krili i bilo je jako teško i stresno. Ja ne mogu za javnost da otkrijem koliko smo mi zaista zajedno. Ja nisam glupa žena da bih u etar stavljala neke stvari i pokazivala svog partnera da nisam sigurna u to posle svega što mi se desilo.

Pročitajte Prsten na ruci sija, Tanja Savić nikad srećnija – A evo šta pevačica kaže o svadbi

Mnogo sam oprezna i jedino kad sam sigurna 100 posto u nešto ja to objavim. Moja publika zaslužuje da bude srećna i da malo bude upućena u moj život. Prioritet je da deci bude dobro i meni je sreća moje dece najbitnija.

Veza Tanje i Mukija

Instagram

– Ja pazim na njihova osećanja veoma, oni su u osetljivim godinama. Ja njima ne mogu da priređuju neke stresove. Mislim da treba da se nađe put kako da se desi priđe i pravo vreme. Treba da se deci objasni da mama i tata nisu mogli zajedno. Ja stvarno cenim porodične vrednosti i deca su mi na prvom mestu – rekla je pevačica u emisiji “Premijera vikend specijal”.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić