tanja savić
Svet

May 8, 2022 20:30

By

Tanja Savić pretrnula od straha: Nakon Dušanovih pretnji unajmila obezbeđenje!

Taman kada je sa svojim sinovima konačno sredila život i pomislila da je mukama došao kraj, Tanji Savić opet stižu pretnje od muža Dušana Jovančevića koji uskoro dolazi u Srbiju.

Tanja Savić pretrnula od straha

Kako prenose domaći mediji, pevačica je zabrinuta za svoju bezbednost zbog čega je unajmila privatno obezbeđenje.

Pročitajte: Tanji sve preselo: Dušan stiže u Srbiju, javio deci da ga čekaju

tanja savić

Foto: Rajko Ristić

– Otkako je čula da Dušan namerava da dođe u Srbiju, Tanja je u panici. Ona je s tim čovekom prošla kroz pakao i taman kada je pomislila da se sve sredilo, on je ponovo uspeo da je povredi i zastraši. Tanja trenutno prolazi kroz agoniju, nekoliko dana je preplakala i odlučila je da se ovoga puta bori do kraja i da nipošto ne dozvoli da joj Dušan ponovo uzme decu – rekao je izvor za Alo i dodao:

– Ne želi da Maksim i Đorđe posumnjaju u nešto i trudi se da ne vide strah u njenim očima. Ne želi da oni počnu da se plaše i da dobiju traumu. Upravo zbog toga je odlučila da unajmi privatno obezbeđenje. Tanja Dušana najbolje poznaje, godinama su živeli zajedno i zna na šta je sve spreman, upravo zbog toga se i odlučila za ovakav korak – otkrio je izvor i ispričao koje su dužnosti njenog bodigarda.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

– Ona se raspitala preko nekih prijatelja koji su joj preporučili jednu agenciju za privatno obezbeđenje. Momak koji je čuva prošao je kroz specijalnu obuku, on je prati na nastupe, i na raspolaganju joj je kad god ga pozove. Zadužen je kako za njenu tako i za bezbednost njenih sinova. Iako ima obezbeđenje, Tanja izbegava da ide na mesta gde su velike gužve. Viđa se samo s najbližim ljudima koji joj prijaju i trudi se da svaki slobodan trenutak provede van Beograda. Ljudima koji je ne poznaju dobro izgleda kao da se vratila svakodnevnim navikama, što joj je i cilj, ali je konstantno na oprezu – zaključio je izvor za pomenuti medij.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ