Novi album Tanje Savić svet novine svet portal
Svet

March 30, 2024 15:45

By

Bliži se i taj dan: Tanja blista od sreće i ljubavi, zna da je dobro izabrala

Novi album Tanje Savić uskoro će biti objavljen

Popularna pevačica Tanja Savić nedavno je sa svojim fanovima na Instagramu podelila da, nakon muzičke pauze, priprema pesme za novi album.

Novi album Tanje Savić svet novine svet portal

Photo: M.M./ATAImages

Novi album Tanje Savić je u pripremi, pevačica objavila delove nekih pesama

Tanja za sada nije otkrivala kada bi album trebalo da bude objavljen, ali je otkrila da je pesme već otpevala, te da će se na njenom novom albumu naći i jedan duet sa muškim izvođačem.

“Da se oglasim samo, da ne mislite da ništa ne radim… Malo sam odmarala nakon Amerike, a sad završavam pesme koje sam otpevala za novi album. Biće tu i jedan duet. Nikada nećete pogoditi sa kim! Muški pevač je u pitanju. Narodnjak. Da čujem vaše mišljenje”, napisala je Tanja na svom profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Novi album Tanje Savić uveliko je u pripremi, a poznata pevačica je juče na Instagramu obavestila svoje pratioce da je počela i sa snimanjem spotova, što znači da njen album ulazi u završnu fazu pred objavljivanje. Svi sa nestrpljenjem očekuju novi album Tanje Savić, a kako smo navikli na Tanjine emotivne balade, nema sumnje da će se i na novom albumu naći nekoliko takvih pesamaa.

“Počeli smo sa snimanjem spotova”, napisala je Tanja na Instagramu uz kratki isečak sa seta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Podsetimo, Tanji će ovaj album biti 5. po redu, a najavila i prvi solistički koncert u Beogradu za ovu godinu i tada će ujedno obeležiti i 20 godina muzičke karijere.

Pročitajte Služavka otkrila istinu koja čuči iza zidina dvorca – Godinama je služila Draganu, ovo nije mogla da sakrije

Popularna pevačica i njen jedanaest godina mlađi emotivni partner Muhamed Muki Bešić već neko vreme uživaju u ljubavi i Tanja ne krije svoju sreću i ističe da joj je on pored porodice najveća podrška u životu. Na svim nastupima je uz nju, a nedavno je proslavio i rođendan, a ona je odlučila da ga iznenadi tom prilikom.

Naime, pevačica je tada prekinula nastup kako bi svom dečku Mukiju naočigled svih čestitala rođendan. Ovim lepim gestom ovime izazvala ovacije svojih fanova, kojima je i te kako drago što ona ponovo uživa u ljubavi.

AUTOR: Svet

FOTO: Instagram, Rajko Ristić, ata images