Ana Nikolić i Rasta
Svet

October 18, 2023 17:00

By

Ana i Rasta upisali ćerku u najbolju obrazovnu ustanovu: Za Tarinu pripremu za prvi razred Rasta iskreširao 5.500 evra

U obrazovanje ćerke Ane Nikolić Rasta će uložiti sve što ima i može

Pevačica Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta su naslednicu upisali u vrtić Ljubivoja Ršumovića u Sopotu, a za obrazovanje ćerke Ane Nikolić, kako pišu domaći mediji, za godinu dana platiće 5.500 evra.

obrazovanje ćerke Ane Nikolić

Ata images

– Rasta je preuzeo na sebe plaćanje škole za ćerku. Njih dvoje su se sporazumno dogovorili, što i stoji u sporazumu da će on mezimici plaćati školovanje dokle god se mala bude školovala, to znači da će snositi troškove od sada pa sve do fakulteta. Naravno, šta god da odaberu i to zajedno i misle da je najbolje za Taru, Rasta će finansirati – rekao je izvor za Telegraf.

obrazovanje ćerke Ane Nikolić

ATA images

Ljubivoje Ršumović ovim povodom se oglasio za domaće medije.

– Radim sa decom, recitujem im pesmice, učim ih da pišu… Nauče oni od nas mnogo, ali I mi od njih. Ceo život sam želeo da budem učitelj zahvaljujući mojoj učiteljici u Ljubišu, koja je bila divna i eto, san mi se ostvario.

Pročitajte Ana Nikolić na meti negativnih komentara – Fanovi besni i neprijatno iznenađeni njenim ponašanjem

– Odlično je što je Ana upisala ćerkicu u ovu ustanovu, siguran sam da će joj biti lepo i da će naučiti mnogo lepih i korisnih stvari.

obrazovanje ćerke Ane Nikolić

Foto: Ata Images

– U ovoj školi se mnogo pažnje posvećuje sportovima, pa sva deca, od onih najmlađih do najstarijih, imaju instruktore i trenere za fudbal, košarku, balet… – priča pesnik.

Pročitajte Ana Nikolić slomljena zbog Rastinih reči, rešila da mu se osveti – Tvrdi da joj je dužan ogromnu svotu novca

Sa druge strane Tarin tata, reper Stefan Đurić Rasta, kaže da naslednicu nije razmazio.

– Nisam je mnogo razmazio, korektan sam prema njoj. Nikada nisam vikao na nju ili podigao ruku. Čudno mi je što sam ja neko koga ona najviše poštuje… Moj uticaj na nju je veliki – izjavio je nedavno Rasta.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images