Filip Car
Star

September 19, 2020 19:00

By

Filip Car se LAŽNO predstavlja i GLUMI KRIMINALCA! Sestra Filipa Cara OTKRIVA!

Filip Car i Monika Horvat zavrteli su priču već prve nedelje u Zadruzi, i taman kada su svi pomislili da će se desiti ljubav među njima, iznenadili su sve. Filip se smuvao sa Aleksandrom Nikolić, dok je Monika postala prisna sa Matorom! Kako saznajemo, Aleksandrina porodica je protiv veze sa Filipom, jer smatraju da je on loš momak.

Filipova sestra: “Nije odrastao u domu”

Međutim, Filipova rođena sestra tvrdi da se on lažno predstavlja kao neki kriminalac samo da bi skrenuo pažnju na sebe!
„On je sebe predstavio u onom profilu kao nekog žestokog momka, a on to nije svakako. Pomenuo je dom, a uopšte nije odrastao u domu, nego u kući sa porodicom. Ume tako da se izlane bespotrebno, valjda skreće pažnju na sebe! Kada je to pomenuo, mislio je na socijalne radnike koji su ga ganjali jer je bio nestašniji. I to da se iz Hrvatske sklonio u rijaliti isto je napumpao, jer on ima neke prekršaje, vozio je bez vozačke dozvole i zato je hapšen. Zbog tih prekršaja je bio u zatvoru, ali ništa ozbiljno”, kaže Careva sestra za STAR.

Filipova sestra: “Ako je srećan pored Aleksandre, i mi smo!”

„Poštujem svaki izbor svog brata, mi kao porodica želimo da on bude srećan, ako je ta cura njegova sreća, mi smo zadovoljni. Nikada sa njim nisam detaljno pričala o njegovim ljubavima, pa ne bih ni sada da komentarišem nešto posebno. Nisam iznenađena što je samo posle sedam dana uplovio u vezu!, kaže nam Filipova sestra i dodaje da je zbunjena Monikinim ponašanjem.

Filipova sestra: „Zbunjuje me odnos Monike i Matore!”

„Ja zaista nisam znala da su Filip i Monika imali aferu, mi se svi poznajemo, išli smo zajedno u školu, znam da su oni bili dobri drugari, ne znam odakle priča da je Monika zaljubljena u Filipa… Vidim i kod nje novitete, ali ne družim se sa njom, pa ne mogu da vam komentarišem odnos nje i Matore! Samo bih volela da se Filip i Monika drže zajedno i podržavaju do kraja!”, završava Careva sestra za STAR!

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR