Svet

31 Jula, 2020 10:00

Dženan Lončarević PREDSTAVLJA novi hit „SVE MOJE LJUBAVI“

Uvek kreativni Dženan Lončarević ni u doba Korone, ne gubi inspiraciju, pa je svojoj publici poklonio pesmu „Sve moje ljubavi“ koju prati neobični spot.

HALID BEŠLIĆ I DŽENAN LONČAREVIĆ RAME UZ RAME!

Pod rediteljskom palicom Harisa Dubice, Dženan je i ovoga puta objavio spot, a gost mu je proslavljeni pevač za kog su mnogi, pa i sam Lončarević, mislili da će ovu saradnju odbiti. Ipak nije, te se čuveni Halid Bešlić pojavio rame uz rame uz Dženana.

U kakvoj se ulozi Bešlić pojavio saznaće svi koji pogledaju spot na YouTube kanalu Dženana Lončarevića koji je otkrio kako je došlo do nastajanja ovog videa i otkud njegov kolega u njemu:

„Halid je moj mnogo dobar prijatelj, pre svega, i osim što smo kolege mi se i privatno lepo družimo. I hvala mu što je gost u ovom mom spotu, nadam se da ćemo i ubuduće dosta sarađivati. Haris Dubica je došao na ideju da neko tako cenjen bude deo ovog projekta, a ja sam predložio Halida. Sve ostalo je Harisova ideja i meni se dopalo jer u moru sličnih ekranizacija ova ideja za spot je, prema našem mišljenju, potpuno drugačija”, istakao je Lončarević.

Osim što se pojavljuje, Halid Bešlić ima i repliku u ovom snimku, a šta proslavljeni umetnik poručuje svom kolegi saznajte tako što ćete pesmu i spot poslušati i pogledati do kraja.

 

AUTOR: SVET

FOTO: NEMANJA DEDOVIC