Majka Dženana Lonačervića svet portal svet
Svet

April 15, 2024 12:00

By

Estradu preplavili propali brakovi, Dženan ljubavnici kupio stan: Supruga Lončarevića potpuno rastrojena

Razvodi se Dženan Lončarević nakon više od 20 godina braka

Razvodi se Dženan Lončarević od žene Samire nakon 25 godina braka. Samira živi u Prijepolju sa njihovo dvoje dece i retko se eksponira u javnosti. Dženan Lončarević je često izbegavao da priča o supruzi i porodici u javnosti.

Razvodi se Dženan Lončarević svet portal svet

Ivan Vučićević

Razvodi se Dženan Lončarević od žene koju je sve vreme krio od javnosti 

Jedino je poznato da je svoju ženu Dženan upoznao pre nego što je uplovio u muzičke vode, što je bilo 2006. godine.

Pročitajte Danas je u Breninom domu trebalo da se slavi – Umesto toga suze i tuga

Na pitanje zašto nikada ne govori o privatnom životu Dženan je rekao:

Razvodi se Dženan Lončarević svet portal svet

Antonio Ahel/ATAImages

– Zato što je privatan, ljude zanima moja muzika i to tako treba i da ostane.

Pročitajte Dženan Lončarević imao saobraćajnu nesreću – Policija otkrila u kakvom je stanju pevač

Da podsetimo, Kako prenose mediji, Dženan je od Samire, kad je podneo tužbu za razvod braka, čak tražio i da “ubrza proces”.

Razvodi se Dženan Lončarević svet portal svet

Ivan Vučićević

Razvodi se Dženan Lončarević, šta se priča iza kulisa 

Izvor blizak Lončarevićima tvrdi da je pevač poslednjih meseci prilično neprijatan prema još uvek zakonitoj supruzi. Razvodi se Dženan Lončarević iz još uvek nepoznatih razloga.

– Iz nekog razloga, za koji morate njega da pitate, stalo mu je da što pre zakonski okonča brak, pa čak svoju ženu i “krivi” što se proces još uvek nije završio – kaže izvor za “Telegraf”.

Pročitajte  O ovom detalju svi pričaju, pevač potresao javnost

– On forsira što pre da se razvedu. Njemu se baš žuri, pa joj je rekao i da ona to ubrza jer smatra da to može, pošto radi u sudu. Ona, naravno, žena to ne može, sve treba da ide po nekom pravilu i protokolu… – dodao je izvor.

Tragedija Dženana Lončarevića svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Razvodi se Dženan Lončarević – Ljubavnici kupio stan 

Dženan je tužbu podneo na njen rođendan, a suprugu 18 godina nije javno pokazivao. Sada je Samira progovorila o razlozila zbog kojih je njen brak sa pevačem okončan.

– Jedino tržim da se poštuje zakon u svemu ovome, ne tražim ništa više. Ipak sam radnik tog suda, vodim krivičnu pisarnicu i znam kako sve ide. Tražim da se zakažu predmeti koji su pre mene ako su hitni pa moj. Da li će da bude sutra, prekosutra ili za mesec dana, samo da ide po zakonu.

Pročitajte Dženan Lončarević promenio koreografiju na Beoviziji – O ovom detalju svi pričaju, pevač potresao javnost!

– On i njegov pravni tim sada urgiraju sa svih strana da se to ubrza. Najveći problem je imovina, doživela sam da posle 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. U tome je problem – iznela je šokantne tvrdnje Dženanova zakonita supruga sa kojom ima dva sina.

Razvodi se Dženan Lončarević svet portal svet

Ivan Vučićević

– Ja inače nikada ne bih sebi dozvolila da razgovaram sa novinarima da nemam ovaj problem i da sad nemam kud. Kuća u kojoj boravimo vodi se pola na njega, pola na njegivog brata, i faktički, za 25 godina braka, meni pripada četvrtina kuće jer je sve ostalo što je stekao stavio na tuđim imenima. Meni nije ostalo ništa drugo nego da se borim da obezbedim svoju decu koja na njihovom imenu nemaju ništa. Ja za sebe imam, imam platu i ja bih se snalazila ali želim njih da obezbedim danas sutra nešto da se desi šta bi oni? On ima dobar odnos sa decom. Deca ga mnogo vole. Dođe jednom u 15 dana i tada ih vidi. Kada dođe u Prijepolje boravi u istoj kući u kojoj sam i ja, ali ne komuniciramo. Naš odnos je narušen. Naši advokati se čuju, mi ne razgovaramo od leta prošle godine. U februaru mi je stigla tužba za razvod – zaključila je Samira Lončarević.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images