Odnos Bjelogrlića i Lepe Brene Svet novine svet portal
Svet

April 16, 2024 09:00

By

Dragan Bjelogrlić otkrio tri decenije čuvanu tajnu o intimnom činu sa Lepom Brenom

Odnos Bjelogrlića i Lepe Brene otkriven

Lepa Brena je pre više od tri decenije zaigrala u filmu “Hajde da se volimo”, a u jednoj od scena imala je prisni odnos sa Draganom Bjelogrlićem koji je jednom prilikom otkrio da nisu hteli ni da simuliraju, ni da foliraju. Odnos Bjelogrlića i Lepe Brene bio je stvaran…

Odnos Bjelogrlića i Lepe Brene Svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

 

Odnos Bjelogrlića i Lepe Brene – Glumac priznao 

Odnos Bjelogrlića i Lepe Brene zasnivao se isključivo na poslovnoj sferi međutim, u tom trenutku, našem glumcu zavideli su mnogi muškarci.

– Pošto Brena nije imala glumačkog iskustva, ja sam joj rekao da sve radim realistično i da nema foliranja i da taj poljubac moramo da uradimo onako kako se to radi. Sećam se da je reditelj Stanko Crnobrnjo vikao: “Stop, stop, Breno lakše malo”.

– Ozbiljno je shvatila tu ulogu jer je ozbiljan profesionalac i sve je radila 100 odsto, ali u film je ušla ona blaža verzija poljupca, koja nije bila prava – izgledao je odnos Bjelogrlića i Lepe Brene a glumac je o tome govorio gostujući u dokumentarcu o slavnoj pevačici prikazanom na TV “Prva”.

Odnos Bjelogrlića i Lepe Brene Svet novine svet portal

ATA images

Odnos Bjelogrlića i Lepe Brene – O njoj nije samo sanjao glumac 

O odnosu s Brenom progovorio je i njen suprug Slobodan Živojinović, koji je opisao period kada još nisu bili u vezi. On je tada priznao da je maštao o Breni, prelepoj devojci koja je bila u jeku popularnosti navodivši da je o njoj sanjao.

Pročitajte Dragan Bjelogrlić spasao dečaka od sigurne smrti

– Sećam se, dok sam još bio na početku karijere, događalo mi se da sanjam da sam s Brenom u vezi. Odlazili smo u jedan tada čuveni klub i naš zajednički prijatelj pokušavao je da nas spoji. Tada nisam poznavao mnogo ljudi iz tog miljea osim Bate Živojinovića, koji je bio naš kućni prijatelj ispričao je.

Odnos Bjelogrlića i Lepe Brene Svet novine svet portal

Foto: Ata images

AUTOR: SVET

IZVOR: Stil / Prva

FOTO: ATA images