Bojan Tomović se ženi svet portal svet
Svet

April 12, 2024 19:30

By

Bojan Tomović otkrio da li se ženi prelepom crnkom koju je upoznao na psihijatriji, usledio šok: Ljudi ja sam…

Bojan Tomović se ženi, otkrio je putem Instagrama

Bojan Tomović se ženi devojkom poreklom iz Albanije koju je, navodno, upoznao dok je ležao na psihijatrijskom odeljenju otkrio je da lije to istina ili trač. Bojan Tomović i prelepa crnka navodno su se upoznali na psihijatriji gde su se oboje lečili od alkoholizma i bipolarnog poremećaja.

Bojan Tomović se ženi svet portal svet

Instagram

Bojan Tomović se ženi nakon svih brodoloma? 

Međutim, kako Tomović sada tvrdi – ništa od toga nije istina i da je došlo do velike zabune.

Pročitajte Dok svi pričaju o Draganinom razvodu on je saopštio prelepe vesti – Pevačica pored njega blista što dokazuje i fotografija

– Ubija me depresija, pa sam na klinici gde vrlo uspesno leče depresiju strujom u mozak i stimulišu serotonin i ostale hormon sreću i zadovoljstvo. To se radi kad antidepresivi više ne deluju, a moja borba sa bipolarom traje 11 godina – izjavio je on.

Bojan Tomović se ženi svet portal svet

Instagram

Bojan Tomović se ženi, opovrgao tvrdnju pa objavu sliku s lepoticom

Bojan Tomović se ženi vest je koja je danas odjeknula a zatim je i sam pevač prokomentarisao ove navode.

– Nesporazum je u pitanju, ne ženim se, niti postoji nijedna žena u mom životu. Ja sam bise**ualac – rekao je on.

Pročitajte Bojan Tomović šokirao priznanjem – Ljubio sam se sa ženinim bratom, ona je to videla 

Inače, Tomović je jutros objavio fotografiju na svom Instagram storiju sa ženom, nakon čega je odjeknula vest da je u pitanju baš ona i da će izgovoriti sudbonosno “da”.

Bojan Tomović se ženi svet portal svet

Instagram

Podsećamo, pevač je, kako se pisalo, nekoliko puta pokušavao da izvrši samobistvo i zbog toga je već ležao u psihijatrijskoj ustanovi. Bojan je, kako sam priznaje, svestan svoje bolesti i na sve načine pokušava da se izbori s njom. U poslednjih nekoliko meseci vratio se muzici i svi se nadaju da će pevaču nastupi i druženje s publikom pomoći.

Pročitajte Život Bojana Tomovića bio je veoma težak, zlostavljali ga kad je imao 5 godina

– Za 8. mart sam uz tamburaše pevao u jednom somborskom restoranu i toliko sam se napio, uprkos blokatoru koji imam protiv alkoholizma da me je Hitna pomoć jedva povratila. Bukvalno sam se otrovao esperalom, rakijom i lekovima za “bipolar” i bolove da su me adrenalinom vraćali u život – rekao je Bojan, a šta je još naveo u svom iskrenom izlaganju PROČITAJTE OVDE.