Bojan Tomović se ženi svet portal svet
Svet

October 1, 2023 15:45

By

Bojan Tomović napustio psihijatriju i otkrio detalje o svom zdravlju

Psihijatrijsko lečenje Bojana Tomovića je završeno

Mnogima je poznata činjenica da pevač Bojan Tomović se godinama bori sa bipolarnim poremećajem i da mu je više puta bilo jako teško, ali ovaj put je poželeo da legne u krevet i da se više nikada ne probudi.

Psihijatrijsko lečenje Bojana Tomovića

Instagram

Nakon što je poslednji put bio hospitalizovan, Tomović je izjavio da je verovatno jedini pacijent koji je plakao kada je psihijatrijsko lečenje bilo gotovo i kada je morao da napusti tu ustanovu.

Tuga zbog napuštanja psihijatrijske bolnice

“Upravo sam izašao iz psihijatrijske bolnice i beskrajno sam tužan, jer se vraćam među nepregledane. Vraćam se tamo gde sam se razboleo, a kažu da ne možeš ozdraviti u sredini u kojoj si oboleo” – rekao je Tomović.

Pročitajte Bojan Tomović šokirao priznanjem: Ljubio sam se sa ženinim bratom, ona je to videla

Dodao je da mu je to treća hospitalizacija i “treća sreća”. Psihički se oseća mnogo bolje jer su mu 12 dana zaredom strujom protresali mozak da bi pokrenuli hormon sreće i tako ublažili hroničnu depresiju koja je nastala zbog bipolarnog poremećaja.

Psihijatrijsko lečenje Bojana Tomovića

Instagram

Ističe da je on jedini pacijent koji je plakao dok je napuštao bolnicu jer je svestan gde se vraća, a u bolnici je svoj među svojima jer ga tamo niko nije osuđivao, vređao i ponižavao. Svi pacijenti su imali razumevanja jedni za druge i rekao je da su to ustvari psihički ranjeni ljudi, a ne ludaci kako ih na Balkanu predstavljaju i zovu i da će mu nedostajati njegovi cimeti iz bolnice.

Pročitajte Bojan Tomović pokušao da se ubije! Ostavio oproštajno pismo!

Podsećanja radi, Bojan Tomović je nekoliko puta pokušao da izvrši samoubistvo, a pošto na sreću nije uspeo u svojoj nameri poslednji put, pozvao je Hitnu pomoć koja ga je momentalno hospitalizovala i na njegovo insistiranje je povrgnut elektromagnetnoj stimulaciji mozga.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram, youtube printscreen