Izjava Bojana Tomovića svet portal svet tabloid svet
Svet

September 22, 2023 20:46

By

Ništa nije slutilo na tragediju: Bojan Tomović ponovo pokušao da izvrši samoubistvo, hitno hospitalizovan

Bojan Tomović samoubistvo je pokušao da izvrši pre nekoliko dana

Pevač Bojan Tomović pre nekoliko dana gostovao je na televiziji “Nova” u emisiji “Ispovest”, gde je izneo brojne detalje iz svog života. A, između ostalog govorio je i o svojoj borbi sa bipolarnim poremećajem.

Bojan Tomović samoubistvo

Iako je tada delovalo kao da je sa njegovim psihičkim zdravljem sve u redu, jer je bio veoma raspoložen, a i sam je rekao da se u poslednje vreme dobro oseća, samo nekoliko dana kasnije umalo je došlo do tragedije.

Bojan Tomović samoubistvo pokušavao da izvrši nekoliko puta

Pevač je ponovo pokušao da izvrši samoubistvo, a pošto na sreću nije uspeo u svojoj nameri, pozvao je Hitnu pomoć koja ga je momentalno hospitalizovala.

 

Bojan Tomović samoubistvo

Pevača je borba sa depresijom ponovo dovela u teško stanje, što je i sam priznao, a ne oseća se mnogo bolje ni sada, kada je primljen u bolnicu.

Pročitajte Bojan Tomović šokirao priznanjem – Ljubio sam se sa ženinim bratom, ona je to videla 

– Vratila se depresija, pa sam se sam prijavio na elektromagnetnu stimulaciju mozga, jer kad više ne pomažu antidepresivi, onda sa blagom strujom pokušavaju da izazovu hormon sreće, jer je bipolarni poremećaj hormonski disbalans mozga. Već nekoliko dana sam u bolnici i nadam se da će uskoro biti bolje i da ću uskoro izaći – rekao je pevač za domaće medije.

AUTOR: SVET

IZVOR: TELEGRAF

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN, INSTAGRAM