ženi se stefan karić
Svet

July 16, 2022 10:00

By

Ništa nije kao što izgleda: Stefan i Jovana napuštaju Osmanovu vilu, evo gde će živeti

Stefan i Jovana dobili stan

Osman Karić ponosan je na svog sina Stefana koji je, kako kaže, u ovoj sezoni sazreo i pokazao se u pravom svetlu.

– Mislim da je kroz ovu sezonu prošao lagano jer je bio solo, a ne u burnim ljubavnim vezama kao ranije. Devojka ga je čekala kod kuće, a on je svoju ljubav njoj dokazao tamo, nije se upuštao ni u flertove, a kamoli u veze. Čestitaću mu na svemu što je pokazao, i što je dokazao svoju ljubav prema Jovani. I ona je istu stvar uradila za njega. Bila mu je verna i dostojanstveno ga čekala – kaže Osman i otkriva da li će Stefan i Jovana nastaviti život u porodičnoj vili.

Stefan i Jovana napuštaju vilu

– Da li će oni ostati u našoj porodičnoj kući gde imaju svoj apartman ili će se preseliti, njihov je izbor. Igrom slučaja, Stefan mi je pre ulaska u rijaliti ostavio neki novac, pa smo supruga i ja došli na ideju da dodamo deo para i kupimo mu stan tako da će Stefan i Jovana moći da biraju da li će živeti u vili ili u novom stanu. Kako se dogovore – otkriva Osman i osvrće se na zadrugare.

Pročitajte: Svadba pod znakom pitanja – Jovanu šokirala Osmanova prošlost, isplivali detalji porodičnog razgovora

Rajko Ristić

– Pre svih sam rekao da Dalila ulazi u vezu sa Filipom Carem i da će varati Dejana. Rekao sam da je to bio dogovor bračnog para Dragojević pre ulaska u rijaliti, ali se misija otela kontroli. To je trebalo da bude flert, a ne zaljubljivanje, tu je sve krenulo nizbrdo. Mislio sam tada, a mislim i sada da od Dalile i Cara neće ostati ni v od veze, baš kao ni od Dejana i Aleksandre. A bračni par Dragojević, koliko znam, nije se sudski razveo. Nece proći ni deset dana od finala a Dragojevići će opet biti zajedno. Filip Car samozvani bivši kriminalac, rijaliti zavodnik, lažni Hulk Hogan je ipak dobar rijaliti igrač. Njemu je mozak ispran, trebaće mu dobar odmor i dosta vremena da se vrati u vinklu zbog Dalile. Dečko je odlepio za njom – kaže Osman i osvrće se na Mensura Ajdarpašića, koji je neko vreme boravio pod njegovim krovom.

Pročitajte: Osman Karić izgoreo od besa – Zar Dalila razvratnica da bude uzor deci

Foto: Rajko Ristić

– O Mensuru imam lepo mišljenje, ali ta veza u rijalitiju je za njega bila pogubna. Da nije ušao u vezu, izašao bi sa honorarom zbog čega je i ušao. Nema ko tamo nije pokazao nešto dobro, a pogotovo nešto loše, pa se i obrukao. Mislim da svi imaju razlog da crvene kad se vrate svojim kućama.

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ