Uskrs kod Dejana Dragojevića
Svet

March 28, 2023 18:28

By

Dragojevići očajni: Dejan končno javno priznao da je promenio veru VIDEO

Dejan Dragojević u džamiji u vreme Ramazana

Kada je magazin Svet pisao o tome da je Dejan Dragojević promenio veru, on, ali i otac njegove bivše supruge Dalile to su oštro demantovali. Međutim, Dalilin komšija iz Šepka je potvrdio naša saznanja.

Pročitajte: U trećem smo mesecu – Dejan Dragojević i njegova izabranica otkrili prelepe vesti, konačno sve ima smisla FOTO 

Dejan Dragojević u džamiji

Rajko Ristić

– Ja Dejana poznajem jako dobro, četiri godine. Nosim hranu njemu i Dalili, a on je promenio veru i išao je u džamiju. To ti ja garantujem, samo ne zove se Hasan, nego Zijad. Ja sam ga video u džamiji, to vam je sto posto, milion posto tačno, Huso sve laže – pričao je tada stanovnik Gornjeg Šepka.

Dejan Dragojević u džamiji

Ivan Vučićević

A, da je zaista bio u pravu, danas je potvrdio i sam Dragojević. Naime, na njegovom Instagram profilu osvanuo je snimak na kome se vidi da je Dejan Dragojević u džamiji. A, kako pišu pojedini mediji, Dragojević je u organizaciji jedne agencije iz Novog Pazara otputovao na hadž.

Pročitajte: Ženi se Dejan Dragojević – Istina o novoj supruzi napravila pometnju u porodici FOTO 

Dejan Dragojević u džamiji

Youtube printscreen

S obzirom na to da su Dejanovi roditelji tvrdili da njihov sin čak ni zbog ljubavi ne bi promenio veru, verujemo da im se snimak na kome je Dejan Dragojević u džamiji uopšte nije dopao. Iako se razveo od Dalile, jasno je da je bivši zadrugar ipak zadržao muslimansku veru.

– Došao sam u Medinu, treba da se obavi omra. Sada smo u “Poslanikovoj džamiji”. Uglavnom ovde se dobija voda, sedi se. Žene i muškarci su odvojeni skroz. U islamu sam četiri godine i ovo mi je četvrti Ramazan. Jako je specifična energija, ne mogu to da opišem. Pod je jako čist, toliko da možeš da jedeš. Grad ima posebno lep i čudan miris. Ovde se čovek oseća mirno i sigurno, kao da ti je sav tuga, stres i sve izbačeno iz glave i tela – rekao je Dejan.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM