Jovana izdala Dejana Dragojevića svet, tabloid
Svet

September 7, 2023 18:15

By

Porodica Dragojević danas ima veliki razlog za slavlje: Dejan i Jovana se oglasili tim povodom

Porodica Dragojević danas proslavlja Davidov rođendan

Otkad je stupio u vezu, a potom i brak sa Dalilom, Dejan Dragojević je prekinuo svaki kontakt s porodicom. Međutim, po okončanju njihove ljubavi, porodica Dragojević je odahnula, jer im se Dejan ponovo vratio.

Porodica Dragojević

Instagram

A da u njihovom domu ponovo cvetaju ruže dokazuju i zajedničke fotografije koju braća Dejan i David dele na svojim Instagram profilima. A, upravo danas Dejan se oglasio kako bi Davidu čestitao rođendan, uz zajedničku fotografiju i reči prepune ljubavi.

– I eto tako mi dočekujemo godine, on moje,a ja njegove, a između njih je vreme koje je iskorišteno maksimalno. Živ i zdrav bio, brate moj – napisao je mlađi Dragojević.

Porodica Dragojević

Instagram printscreen

No, Dejan nije jedini koji se oglasio povodom Davidovog rođendana, učinila je to i njegova devojka Jovana, koja je kroz reči upućene Davidu jasno stavila do znanja da se i ona oseća kao deo njihove porodice.

– Srećan rođendan želim sve najbolje, puno zdravlja i sreće. Svaki dan je novi početak, a ovo je slika koja je započela neku staru sreću da pravi srećnom sve godine koje su nam preostale – napisala je Dejanova devojka uz emotikon srca.

Porodica Dragojević

Instagram printscreen

Pored čestitki, Dejan je za brata pripremio tortu, a David je od njega i Jovane dobio i punu torbu poklona.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM