Car verio Aleks
Svet

June 3, 2023 10:00

By

Aleks kroz suze rekla glasno da: Car verio Nikolićevu, Dejan sve gledao pa im poslao poklone FOTO

Car verio Aleks, Dejan im poslao poklon za veridbu

Aleksandra Nikolić i Filip Car već nekoliko meseci uživaju u ljubavi koju su započeli u Beloj kući. Kao što je svima poznato, ona je ostavila javno dotadašnjeg partnera, Dejana Dragojevića jer nije mogla da odoli momku iz Crikvenice.

Pročitajte: Taki i Zvezdan ovo neće preživeti – Maji stigla strašna ginekološka dijagnoza, bolest je prenela Caru

Car verio Aleks

Foto: ATA images

Kao i svaka emotivna veza, i njihova ima uspone, padove, turbulencije. Nije tajna da su više puta raskidali i mirili se u Zadruzi, ali nakon poslednjeg pomirenja Filip je shvatio da je Aleksandra ona prava za njega pa je poželeo da ljubav podignu na viši nivo. Tražio je od drveta prsten da veri svoju dragu, a to se sinoć i dogodilo.

Pročitajte: Ovome se niko nije nadao, Filip Car verio Aleks – Roditelji zanemeli kada su čuli

Car verio Aleks

Foto: Youtube printscreen

U rijalitiju je sve bilo posebno pripremljeno zbog veridbe, pa je imanje izgledalo drugačije, a Car je imao tremu zbog ovog čina. Sve to iz studija je gledao Aleksandrin bivši dečko, Dejan koji im je povodom prosidbe poslao poklon, tačnije više poklona. Nikolićeva nije ni slutila šta joj se sprema, pa je bila potpuno zbunjena kada je videla nervoznog momka. Sela je sa njim da porazgovara na klupi, a onda je usledio potpuni šok.

Pročitajte: Aleksandru će ovo dotući – Evo koliko je novca dobio Filip Car da je otme od Dejana

Car verio Aleks

Youtube printscreen

– Uneo si mi nervozu, ne znam šta ti je – kazala je Aleks.

– Da! Hoću! Je l’ realno da si ovo uradio? Ovo je prelepo! – rekla je Aleks, dok je oko njih bio vatromet.

– Nije mi dobro, čoveče – kazao je Car.

– Joj, Bože, ne mogu da prestanem da plačem! Ovo je prelepo, Filipe – govorila je Aleks.

Pročitajte: Majka Aleks Nikolić progovorila o njenoj vezi sa Markom Miljkovićem – Evo kako su se upoznali

Car verio Aleks

Youtube printscreen

– Au, kako mi je bilo… – pričao je Car, dok su ih ostali zadrugari gledali iz blizine.

Filip je, inače, pre nekoliko dana uzbuđeno pričao o veridbi sa Aleksandrom Nikolić.

Pročitajte: Dalila je davna prošlost -Filip Car sad ljubi ovu lepoticu

Car verio Aleks

Youtube printscreen

– Želim da se smirim i oženim. Vidi, nervozan sam par dana. Siguran sam 100% da ona mene voli, na način na koji ja volim nju. Kad nam je bila mesečnica dobio sam prsten koji me je naveo da razmišljam u tom pravcu. Prvobitno sam smatrao da ovde nije mesto da je zaprosim, ali kad se osvrnem na naš početak, koji se ovde desio, a potom i obnavljanje naše veze, koja se isto desila ovde, onda ovo mesto ima neku priču. Ona je bila moja prva devojka ovde, a ja njen prvi dečko, nakon toga smo se razvojili, menjali partnere, da bi se na kraju spojili. Imam osećaj da niko neće moću da nas razdvoji. Ne znam ko je od naših za nas, a ko nije. Ja sam tražio da se neko menja zbog mene, a zbog nje sam otkrio da je ljubav zapravo trenutak kada se menjaš zbog nekog, samovoljno. Opet smo se spojili, sve je lepše drugačije. Ne mogu da kažem me podrška nije podstakla da razmislim o veridbi i venčanju, ali i ja sam želim da do toga dođe. Nju sam tesirao, analizirao kroz razgovore. Izvlačio sam iz nje neke razgovore. Pitao sam je da li je spremna da ode u moj grad, rodi mi dete i živi drugačije, a ona je rekla da je to moguće. Odlučio sam da se verim ovde, a ti drvo meni samo reci da li je to moguće – rekao je on tada.

AUTOR: SVET

FOTO: Youtube printscreen