Aleksandra Nikolić i Marko Miljković
Svet

December 22, 2022 11:30

By

Majka Aleks Nikolić progovorila o njenoj vezi sa Markom Miljkovićem: Evo kako su se upoznali

Aleksandra Nikolić i Marko Miljković upoznali su se kao deca

Majka učesnice zadruge Aleks Nikolić više nije mogla da ćuti o dovođenja njene ćerke u vezu sa čovekom koji je optužen za brojne zločine.

Aleksandra Nikolić i Marko Miljković su se poznavali, ali nikada nisu bili zajedno, tvrdi njena majka Slovenka.

Pročitajte: Majci Aleksandre Nikolić pozlilo zbog Dejana – On za mene više ne postoji 

Majka Aleks Nikolić

– Moja Aleks nije bila u vezi sa Markom Miljkovićem! Poznaju se iz komšiluka, ali nisu se ni družili, a kamoli zabavljali – tvrdi starletina majka Slovenka Lunis. Ona je reagovala pošto je Srđan Lalić, svedok okrivljeni u postupku protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i njihove bande, izjavio u Specijalnom sudu u Beogradu da je njena ćerka imala sek*s Mesarom u “bunkeru” na stadionu Partizana.

Aleks nije bila sa Markom! Njih dvoje se znaju od detinjstva jer su nam Miljkovići komšije, žive tri kuće od nas. Ali Marko nam nikada nije bio u stanu. Samo je njegov brat dolazio kod nas na slavu, on je dobar i pošten dečko, radi kao kuvar u Nemačkoj. Sa Markom smo bili samo na “dobar dan” kada se sretnemo. Mi nemamo nikakve veze sa kriminalnim klanom!

Ivan Vučićević

Aleksandra Nikolić i Marko Miljković nisu bili zajedno, tvrdi majka

Ona dodaje da ne zna zašto je Srđan pominjao Aleksandru tokom suđenja Belivukovom klanu.

– Taj Lalić laže! Možda je zaljubljen u moju ćerku, pa hoće da joj naudi jer ga je odbila. Što ne pričaju o prostitutkama kojima su kupovali stanove, kuće, automobile od 100.000 evra, otvarali kozmetičke salone… Uhvatili su se mog deteta, koje dinar nikome nije uzelo. Zabole me za Lalića, demantujem svaku njegovu reč. To što je pod zakletvom na sudu, ne znači da govori istinu. Da je ispravan čovek, ne bi radio sve ono što je radio. Može da se kune u Boga oca, tvrdim da jede g*vna! Ko će njemu da veruje?

Pročitajte: Nećete verovati da je ovo ona – Ovako je nekada izgledala Aleks Nikolić

Rajko Ristić

Slovenka kaže da je Aleks na meti loših ljudi jer je veoma lakoverna.

– Njoj se sve ovo dešava jer je previše dobra. Da je mene slušala, daleko bi dogurala u životu. Pošto nije, sada ispašta. Pa i ja sam, dok sam pevala, bila u društvu kriminalaca i ubica. Dolazili su da me slušaju, sedeli su na mojim nastupima, jeli i pili. Kad su pali na robiju, je l’ trebalo mene da uzimaju u usta i optužuju za nešto? Ne, ja sam napravila distancu sa njima. Zabole me za njih, nemamo ništa zajedničko. Tako i moje dete nema nikakve veze sa tim ljudima – završava Lunis.

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES