Prošlost Aleks Nikolić
Svet

December 14, 2022 15:32

By

Nećete verovati da je ovo ona: Ovako je nekada izgledala Aleks Nikolić

Aleks Nikolić pre plastičnih operacija nije bila lepotica

Za ime Aleksandre Nikolić vezane su brojne afere. Ona je obeležila četvrtu sezonu “Zadruge” pričom o aferi Bujanovac, a šestu sezonu javnom prevarom svog dečka Dejana Dragojevića.

Naime, ona je otvoreno govorila o periodu kada je radila kao hostesa u jednom noćnom klubu, spominjalo se i hapšenje u Turskoj, a ostali takmičari su je zbog toga često vređali i nazivali pogrdnim imenima.

Pročitajte: Aleks i Car u nikad većoj ljubavi – Najavili nešto zbog čega će Dejan i njena mama svisnuti 

Instagram

Nakon što je izašla iz rijalitija Aleksandra je rešila da promeni lični opis. Pored toga što je uradila nekoliko korekcija na licu, postala je plavuša, a mnogi danas kada vide njene fotografije kada se prvi put pojavila u javnosti, ne mogu da veruju da je to ona devojka od pre nekoliko godina.

Aleks Nikolić pre plastičnih operacija je neprepoznatljiva

Aleksandra je nakon “Zadruge 4” pričala je da će zarađeni novac uložiti u obrazovanje, a da neće trošiti na korekcije.

– Želim novac koji sam zaradila da… Upisala sam Višu poslovnu školu. Upisala sam menadžment. Treba da ulažemo u obrazovanje – pričala je tada, a dodala je da smatra da treba da ulaže u to, a ne “kao neke” u korekcije.

Aleksandra je svojevremeno priznala šta je sve radila na sebi, a mora se priznati da je Aleks Nikolić pre plastičnih operacija potpuno neprepoznatljiva.

Pročitajte: Saznala za raskid, pa iznela prljavi veš, Aleks otkrila detalje veze sa Dejanom – Ništa nije bilo savršeno 

Instagram

– Ja sam uradila samo usta i grudi, i usta ću da vadim. Ja sam rešila svoj život da promenim, fakultet sam već upisala, dala sam jedan ispit pre nekoliko godina, ali sada ću nastaviti svoje školovanje i smatram da je to prava stvar koju treba da uradim. Neću da izlazim i trošim novac, školovanje jedino vredi danas, nadam se da ću to popraviti, što sam stala – izjavila je tada starleta starleta.

Podsetimo, Nikolićeva je pre nekoliko meseci iz svojih usana izvadila biopolimer, a tokom boravka sada u Beloj kući izašla je iz rijalitija kako bi operisala grudi zbog pucanja silikonskog implanta.

A pogledajte kako je nekada izgledala, mnogu tvrde da je Aleks Nikolić pre plastičnih operacija bila potpuno drugačija.

Printscreen

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM, PRINTSCREEN