Izjava Dejana Dragojevića
Svet

December 11, 2022 10:00

By

Saznala za raskid, pa iznela prljavi veš, Aleks otkrila detalje veze sa Dejanom: Ništa nije bilo savršeno

Veza Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić završena je neslavno, uz teške reči

Iako su delovali a i govorili kako je njihova ljubav jača od svih iskušenja koje nosi Zadruga, veza Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić nije opstala. Brojni gledaoci zapanjili su se kada su tokom prve večeri ugledali poznato lice kako ulazi na imanje u Šimanovcima bez jače polovine, prošlogodšnjeg pobednika, međutim Aleks je tada objasnila da ima svoje razloge zbog kojih ulazi ponovo u rijaliti a da je dečko podržava u svemu.

Pročitajte: Dejan Dragojević progovorio o bolesti s kojom se bori – Nema mi pomoći

Veza Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić

Foto: Instagram

Dejan se trudio na svaki način da dopre do devojke, te je u nekoliko navrata išao u Šimanovce u nadi da će nekako ući u Belu kuću da vidi devojku, ali do toga nažalost nije došlo. U prethodnih tri meseca brojne afere vezivale su se za Aleksandrino ime, dok je Dejan svaki njen postupak pravdao. Sve se promenilo kada je u Zadrugu ušao Dejanov ljuti rival, Filip Car.

Aleksandra i Filip su se zbližili, a svi cimeri primetili su varnice koje su i više nego očigledne. Tu je nekadašnji pobednik najgledanijeg rijalitija rešio da preseče te je veza Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić okončana prethodne nedelje, a Dragojević se ovim putem obratio na svom Jutjub kanalu objašnjavajući razloge za ovaj potez.

Aleksandra Nikolić je saznala da ju je Dejan Dragojević ostavio zbog prevare s Filipom Carem, koja se desila čim je ušao u rijaliti, nakon čega je i ona sama priznala da su se emocije ugasile. Tokom jučerašnjeg dana saznala je i neke detalje nakon raskida, a uveče je priznala kako se oseća.

Pročitajte: Dejan Dragojević šokirao priznanjem – Idem kod popova i hodža da skinem magiju, činim sve što mogu da se spasem

Veza Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić

Foto: Printscreen YouTube Zadruga

AUTOR: SVET

IZVOR: Pink.rs

FOTO: Ata images