Najnoviji video Dejana Dragojevića
Svet

July 23, 2022 19:00

By

Dejan Dragojević šokirao priznanjem: Idem kod popova i hodža da skinem magiju, činim sve što mogu da se spasem

Dejan Dragojević šokirao javnost priznanjem o crnoj magiji

Dejan Dragojević pobednik je pete sezone rijalitija „Zadruga”. U otvorenom intervjuu koji je nedavno dao za Svet on ističe da mu je najbitnije da se izborio sa nedaćama koje su mu se desile u rijalitiju, a prvo mesto je došlo pride uz sve to, tako da mu trenutno novac koji je osvojio nije primaran.

Dejan Dragojević šokirao javnost

Osim toga, Dejan je izneo jasan stav o svom odnosu sa Dalilom kao i njenim ocem Husom Mujićem, pa priznao da li misli da ga je bivša supruga omađijala.

Pročitajte: Previranje emocija i suze: Dalila pokazala kako izgleda dom u kom su ona i Dejan živeli (video)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

– Što se tiče toga da li mi je Dalila vračala, nalazio sam svašta u našem domu, ali neću o tim stvarima da govorim. Pričao sam unutra o tome, ići ću kod nekih ljudi da vidim šta se dešava tu sve – kaže Dejan i dodaje:

– Ako veruješ u numerologiju, karte i sve ostalo, onda veruješ i u vradžbine. Ima tu svega. Zavisi kako ko šta prihvati. Sve postoji. Ja ću ići kod hodža i kod popova da vidim šta se dešava. Kod Karamujića idu i poznate ličnosti, fudbaleri… I ja sam bio kod njega. Očigledno da je sve ovo moralo da se desi na ovakav način – kaže Dragojević i otkriva da li još uvek ima neka osećanja prema Dalili:

Pročitajte: Zorica Marković otkriva – Dalila i Dejan imaju dogovor, mire se posle Zadruge

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Dragojevic (@dejan_dragojevic_official_)

– Ravna linija. Sad i da padne ovde ili prođe, bilo šta, ne interesuje me. Meni su u rijalitiju dani trajali kao godina. Previše bola sam osetio na svojoj koži sa njene strane i ne mogu da imam bilo kakvu emociju. Toliko je bilo situacija
gde sam imao teške momente, lomove, patnju… Sve to je doprinelo tome da me ta osoba ne zanima ni u jednom mogućem smislu – zaključio je.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ