Prvo oglašavanje Dalile nakon finala
Svet

11 Jula, 2022 16:00

Prvo oglašavanje Dalile nakon finala: Ne znam šta će biti sa kućom što smo Dejan i ja pravili

Prvo oglašavanje Dalile nakon finala

Dalila Dragojević nakon što je napustila „Zadrugu“ oglasila se prvi put na Instagramu i zahvalila svima koji su glasali za nju.

Hvala svima što ste glasali, hvala na osvojenom drugom mestu, iako smatram… ne smatram ništa – rekla je Dalila pa prasnula u smeh. Nikome nije bilo jasno šta je Dalila htela da kaže, da li smatra da je trebalo da osvoji prvo mesto ili da ne dođe ni do drugog.

Pročitajte: Car je doveo do ludila – Dalila htela da se obesi u štali, sprečili je u zadnjem trenutku

– Posle „Zadruge“ idem na remont kod plastičnog hirurga… Prvo ću da ugradim silikone u grudi kako bi mi haljine lepše stajale. Onda ću ponovo da operišem nos, jer želim još da ga suzim i smanjim. Zategnuću kapke i podići jagodice. Razmišljam i da isturpijam bradu kako bih imala lepši oblik lica… Naravno, staviću i botoks, da se sve to lepo zategne. To će me sigurno koštati 10.000 evra, ali baš me briga – rekla je Dalila za medije.

Pročitajte: Dejan Dragojević je pobednik Zadruge 5 – Pare ne mogu da vrate ništa, sve je bilo uzalud

Nakon što je izašla iz „Zadruge“, Dalila je prespavala u jednom stanu u Beogradu zajedno sa drugaricom Marijanom Zonjić, a onda se pokupila i otišla za Šimanovce.

– Još uvek mi se nisu slegli utisci, celu noć nisam spavala. Razmišaljala sam o svemu i čula se sa mojim što mi je bilo najvažnije. Živi su i zdravi što je najbitnije ostalo ćemo rešavati u hodu. Uskoro ću otići da ih posetim, nakon što završim sa svim obavezama koje imam u Beogradu. Pričala sam sa tatom, nije on ljut na mene već na moju vezu, naravno da nije ponosan na ono što sam radila, na mnoge moje postupke, ali šta da se radi, sve ćemo to izgladiti. Jedva čekam da ih vidim. Znam da mu se ne dopada moj izbor ali šta da radim, ja sam se zaljubila.

Pročitajte: Njegovu pobedu očekuje Srbija – David Dragojević emotivno o bratovom učešću. On nije žrtva, on je živeo život (video)

– Ne znam šta će biti sa kućom što smo Dejan i ja pravili, nisam stigla o svemu da razmislim. U nju neću ući. Plan mi je da ostanem u Beogradu, naći ću stan da iznajmim i živim ovde, sve mi je još konfuzno. Svakako želim ovde da nastavim biznis i sve. Prošlost ostavljam iza sebe – rekla je Dalila za „Blic“.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images