Izgled Dalile Dragojević svet portal svet
Svet

April 10, 2024 12:15

By

Dalila Dragojević pokazala kako izgleda posle novih korekcija na licu: Nećete je prepoznati

Izgled Dalile Dragojević ponovo se promenio

Rijaliti zvezda Dalila Dragojević u prvi rijaliti je ušla kao potpuno prirodna devojka. Međutim, posle izlaska iz njega, kako je vreme odmicalo izgled Dalile Dragojević se menjao.

Izgled Dalile Dragojević svet portal svet

Rajko Ristić

Voditeljka i rijaliti učesnica sve češće je posećivala estetskog hirurga, pa se činilo da je svoj izgled dovela do savršenstva. Međutim, ispostavilo se da ipak nije tako.

Dalila je nedavno ponovo posetila jednu kliniku za estetsku hirurgiju gde je odlučila da napravi nove promene na licu, zbog kojih je, ako je suditi po fotografiji, potpuno neprepoznatljiva, ali istini za volju, veoma lepa.

Pročitajte Nika Tošić ne želi da ide na maturu, nastavnici su krivi za sve – Karleušina ćerka na velikim mukama

– Samo da se zahvalim i javim svim dobrim ljudima koji su se zabrinuli za mene i pisali poruke podrške. Operacija je prošla u najboljem redu. I ovo smo preživeli. Idemo dalje, sve do medalje – napisala je Dalila uz fotografiju nakon operacije.

Izgled Dalile Dragojević svet portal svet

Istagram

Ona je danas podelila fotografiju na kojoj se može videti kako izgleda posle promena koje je napravila. A, uz nju je i lekar kome je očigledno veoma zahvalna zbog svog novog izgleda.

Izged Dalile Dragojević drastično se promenio

– Radila sam botoks i dodali smo svežinu licu, tačnije jagodicama – napisala je Dalila uz objavu, a mnogi komentarišu da se potpuno transformisala, što je i ranije činila.

Izgled Dalile Dragojević svet portal svet

Instagram

Javnost je Dalilu najpre upoznala kao učesnicu „Parova”, a primetno je da je na početku svoje rijaliti karijere ona izgledala potpuno drugačije.

Rijaliti zvezda nikada nije krila da se podvrgla bronjim plastičnim operacijama. Ona je najpre operisala nos, povećala usne i uradila obrve, a tokom njenog prvog učešća u Zadruzi komentarisalo se i da je povećala jagodice. U jednom trenutku je izvadila biopolimer iz usana, a ceo proces je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, međutim, očigledno je da ih je ponovo povećala, ali hijaluronom.

AUTOR: SVET

IZVOR: TELEGRAF

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM