Dalila Dragojević
Svet

August 24, 2023 21:00

By

Dalila Dragojević učesnica fizičkog obračuna: Evo ko je izazvao incident u kome je loše prošla

Dalila Dragojević je kako piše Kurir proteklog vikenda došla u sukob sa jednom od posetiteljski beogradskog splava na kome se našla i bivša zadrugarka, koja je tom prilikom izvukla deblji kraj. Incident se, po rečima sagovornice pomenutog lista, dogodio sat vremena iza ponoći, a pravi razlog sukoba nije poznat.

Dalila Dragojević

Ata images

– Ja sam izašla ispred splava da telefoniram i dok sam pričala, u pozadini sam čula neku vrisku. Shvatila sam da galama dolazi s drugog dela splava, tamo gde je šetalište i ulaz na splav, pa sam pošla da vidim šta se dešava. Videla sam da jedna devojka napada fizički drugu i udara je rukama po glavi pesnicama i nogama po telu, čupa za kosu i histeriše. Te druga devojka je bila u polusavijenom položaju, sva raščupana, psovala je i galamila. Bilo je nekoliko još devojaka i momaka koji su zapanjeno gledali taj prizor, ali niko ih nije razdvojio sve dok nije došao momak iz obezbeđenja – priča sagovornica Kurira.

Dalila Dragojević

Rajko Ristić

Tek kad se situacija stišala, devojka koja je svedočila incidentu prepoznala je da je učesnik tuče bila Dalila Dragojević.
– Nisam videla njeno lice jer je bila savijena. Tek kad ih je taj momak razdvojio, videla sam da se radi o Dalili, ona je dobila batine, i to žestoke, ali zbog čega – ne znam. Kad sam se vratila na splav, ispričala sam svom društvu za incident, a oni su mi rekli da Dalilu često viđaju na tom splavu i da se ponaša nevaspitano i bahato.

Dalila Dragojević

Rajko Ristić

– Jednom prilikom je došla i histerisala, lupala rukama i govorila “nisam rekla ovaj sto”! Verovatno je tad bio problem s rezervacijom, a ona očigledno ima status počasnog gosta na tom splavu – rekla je devojka koja je bila svedok tuče i dodala da postoji i snimak incidenta.

Dva dana nakon toga jedna moja drugarica mi je rekla da je gledala snimak na kom se vidi kako Dalila dobija batine i da je to videla u telefonu svog prijatelja. Ja snimak nisam videla, ali sam gledala tuču uživo – zaključila je ona.

 

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES