Svet

September 10, 2023 18:15

By

Problem za problemom, ali nju to ne dotiče: Dalila Dragojević napravila proslavu u velikom stilu

Dalila Dragojević u velikim dugovima

Dalila Dragojević u dugovima je do guše, ali ne štedi pare, pa je 30. rođendan bogato proslavila na jednom beogradskom splavu, a ujedno je nazdravila i svom novom poslu na Red televiziji, gde će imati emisiju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Dok se ona raduje novom početku, njena dojučerašnja firma potražuje povraćaj novca koji je kao zaposlena kod njih, uzela unapred.

Tužba koja je već podneta tereti Dalilu za nanošenje štete izjavama u javnosti i nepoštovanje ugovora koji je sklopila sa Hype televizijom za emisije koje nije odradila.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

“Lepo vrati novac firmi i meni lično i sve OK, želimo joj sve najbolje. Dobila je 15 honorara unapred i od mene pozajmicu da kupi automobil. Neka vrati i neka ide, dok to ne vrati, za nas je samo prevarant i lopov i zato smo pokrenuli procese protiv nje, a ne zato što hoće da ide. Zamislite kada bi svako od vas platio nekome unapred za posao, a on to uzme, kupi automobil, naljuti se i ne vraća. Pa, ne ide to tako. Nisam siguran ni da joj vera dozvoljava da otima tuđe. Onda nije vernica, a predstavlja se da jeste. Da je vratila šta je uzela, mi bismo joj poželeli sreću, ali svako je kovač svoje sreće”, – napisao je Saša Mirković na Instagramu, ali se za sada Dalila ne oglašava.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram, ATA images