Star

6 Februar, 2021 19:00

Marijana Zonjić: „Mina me mrzi zbog Igora! Nisam joj ja otela muža, oni su razvedeni!”

Vest da su Igor X i Marijana Zonjić u vezi sve je iznenadila, a najviše je pogodila njegovu bivšu ženu Minu Kostić. Kako smo saznali, Mina je pobesnela jer je videla da je Igor odveo Marijanu na Maldive, dok ona jedva sastavlja kraj s krajem otkad hara korona i nema posla!

Rat zbog muža!

Marijana, koja je donedavno bila u šemi i sa Acom Lukasom, uopšte ne haje za to i kaže da nije ona kriva što se Mina Kostić nervira.

Igor i ja smo već neko vreme zajedno, ali on nije želeo da se za to zna, pa smo se krili. Tek sada kada smo otputovali na Maldive i kada smo postavili slike na društvene mreže, saznalo se! Imala sam priliku da upoznam i njegovu ćerku Anastasiju, divna je devojčica i mnogo me voli. Ne bih da otkrivam da li sam od devojčice ili od koga sam čula da me Mina komentariše i da me uopšte ne voli. Čak me mrzi. Ne znam šta je razlog tome, ali Igor je njen bivši muž, nisam joj ga ja preotela. On nikad ne bi dozvolio da njegova ćerka nema šta da jede, a da on luduje i troši pare po Maldivima – kaže Marijana za STAR.

AUTOR: Jelena Vujinović/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR