Prvi muž Mine Kostić Svet tabloid
Svet

November 5, 2023 20:45

By

Udala se iz ljubavi, mislila je da ga poznaje, a onda je za Minu Kostić krenuo pakao

Prvi muž Mine Kostić napravio je popularnoj pevačici pakao od života

Iako je Mina Kostić čoveka za koga se udala poznavala 12 godina, tačnije od njegove prve svadbe na kojoj je pevala, ljubav između njih dvoje planula je kada se on razveo. Samo nekoliko meseci kasnije preselila se kod njega, a dve godine kasnije Mina Kostić se i udala. To sad smatra svojom ogromnom greškom jer joj je prvi muž osim psihičkih trauma koje je trpela u braku, naneo i ogromnu finansijsku štetu.

Prvi muž Mine Kostić, Svet trabloid

ATAImages

Minu je muž vređao, a probao je i da je udari

Ta ljubav pevačicu je koštala imovine u vrednosti od 300.000 evra. Mina Kostić je zato presudu da je njen brak sa Tiosavom Sretenovićem razveden, dočekala kao najlepšu vest, a tada je i progovorila kakav je pakao prošla za te tri godine braka.

“Uvrede koje je on meni govorio, nisam čula nikad u životu. Probao je jednom da me udari, ali sam mu odbursila da će mu to biti poslednje životu. Zato me je psihički maltretirao svakog dana. Uništio me je, postala sam skroz nesigurna u sebe. To više nisam bila ja. Sputavao me je na svakom koraku, nabijao mi komplese. Išla bih na snimanje emisija ili slikanje i samo brinula da li će se svideti Tiki. Osećala sam se bespomoćno, a on me je još više ubijao, govorio da sam glupa i beskorisna” – priznala je Mina tada.

Prvi muž Mine Kostić Svet tabloid

ATAImages

Mina je muža Tiku uhvatila u prevari

A onda je usledio novi šok, muža je uhvatila u prevari.

“Trebalo je da odem na sedam dana u Nemačku da produžim vizu, a on je rekao da ne može sa mnom  jer mora nešto da završi u Beogradu. Bilo mi je sumnjivo i kada sam pošla na aerodrom rekla sam mu da ću se razvesti ako bude nešto mutio.”

Mina ga je više puta zvala iz Nemačke, ali se nije javljao na telefon, Kada se vratila dva dana ranije, u kući je zatekla netaknut krevet, zategnut kakvog ga je ostavila pred put. Javio joj se napokon nakon nekog vremena i rekao da je na moru. Prijatelji su joj odmah rekli da je Tika dole sa ljubavnicom, a Mina je bez oklevanja trenutno podnela zahtev za razvod braka.

Prvi muž Mine Kostić Svet tabloid

foto Ivan Vučicević

Htela je razvod odmah, a 300.000 evra je oprostila mužu

“Vikao je da sam luda, da umišljam, da treba da idem kod psihijatra, ali ja sam spakovala stvari i otišla kod majke, ispričala je Mina za Scandal te 2006.  kada se i razvela.  Nije zažalila ni jednog trenutka, Dobila je slobodu i duševni mir, ali bila je u dugovima do guše, plus je ostala i bez zajedničke imovine jer nije navela da je poseduju kako bi se brakorazvodna parnica što pre završila.

“Advokat mi je rekao da bi se proces u tom slučaju dosta otegao. Kada se sve sabere, Tika mi duguje 300.000 evra ali opraštam mu. Ništa nije vredno kao sloboda. Prvi put dišem punim plućima” – rekla je Mina.

Prvi muž Mine Kostić Svet tabloid

IVAN VUČIĆEVIĆ

Pročitajte:  Mina Kostić: Pobegla sam od nasilnika, žena ne sme da trpi

Trospratnica u koju su novac uložile i Mina i njena, sada već pokojna, majka Duda ostala je bivšem mužu, ali Mina nije žalila:

“Iako sam finansirala zgradu, pare od prodaje stanova nisam videla. Ali, neka, neka mu sve ostane. Ja sam čista pred sobom i pred Bogom. On nije hteo da plati ni  250 evra za sudske takse kad smo se razvodili. Advokat je rekao da bi trebalo da podelimo troškove, a on je odgovorio: ‘Ko hoće da se razvede, neka plati.’ I platila sam”

Prvi muž Mine Kostić Svet tabloid

Ata images

Mina nije imala sreće ni sa drugim izabranikom Igorom Iksom, ali iz te veze ima predivnu ćerku koja je izrasla u pravu lepoticu. Kako stvari stoje, treća će biti sreća. Pevačica je već neko vreme i vezi sa 15 godina mlađim Nikolom, a toliko im je lepo da je nagovestila kako bi svadba mogla da se desi za njen 50. rođendan. Pa, srećno!

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: ATA images, Ivan Vučićević