Aleks Nikolić progovorila o Dragojeviću
Svet

11 јула, 2022 09:02

Dejan Dragojević je pobednik Zadruge 5: Pare ne mogu da vrate ništa, sve je bilo uzalud…

Dejan Dragojević pobedio u Zadruzi 5

Sinoć je održano veliko finale „Zadruge 5“, a do samog kraja ostali su Dalila i Dejan Dragojević. Voditeljka Dušica Jakovljević je nešto pre šest ujutru saopštila ko je pobednik ove sezone rijalitija, uz trubače i mnogobrojne goste koji su došli u Šimanovce. Prvo mesto ovog puta pripalo je – Dejanu.

Pročitajte: Njegovu pobedu očekuje Srbija – David Dragojević emotivno o bratovom učešću. On nije žrtva, on je živeo život (video)

Foto: Ata Images

Voditeljka je saopštila gledaocima da je Dejan pobednik, sa čak 50 posto glasova publike, pa je dobio glavnu nagradu od 50.000 evra, dok je drugoplasirana Dalila od produkcije dobila montažnu kuću, koja sleduje vicešampionu rijalitija.

Pročitajte: Jovana ovo ne zna – Dalila htela da se uvali Kariću, lagala ga da je ostala trudna

Foto: Ata Images

Samo želim da budem sa Filipom, da se malo sklonim od svega. Moram da razbistrim glavu. Bilo mi je neprijatno kad sam na kraju ostala samo sa njim, šampanjac i sve… – kazala je Dalila po napuštanju rijalitija.

Pročitajte: Filip Car bio sa 20 zadrugarki – Sada se saznalo i ko su one. Za neke ne možete ni da pretpostavite

Foto: Ata Images

Očekivao sam pobedu. Znao sam koliko me ljudi podržava, nisam hteo da se foliram. Težak period je iza mene, kad sam ostao sam… Prazna „Zadruga“, prazno sve, to je to – rekao je Dejan Dragojević.

Dejan Dragojević pobedio je u „Zadruzi 5“, sa više od 50 posto glasova publike, a sad je otvorio dušu o porodici, Dalili, 50.000 evra koje je osvojio u rijalitiju i budućim naslednicima.

Pročitajte: Car je doveo do ludila – Dalila htela da se obesi u štali, sprečili je u zadnjem trenutku

Foto: Ata Images

Osećam se kao da mi je svanulo! Izbrio sam se da budem prvi u svom životu! Porodica mi je sve. Bog mi je dao priliku da nadoknadim vreme koje sam izgubio sa svojom porodicom. Vraćam se u Veternik, u svoju sobu! O novcu ni ne razmišljam sada. Mama i tata su dobili sina od 27 godina, spremili su mi sobu… (smeh) – rekao je Dejan Dragojević.

Sve je bilo uzalud što sam radio porodici. Dalila može da nastavi svojim životom… Video sam da je neko uz mene. Pare ne mogu da vrate ništa. Dvaput sam odlazio nedeljno kod psihijatra. Buduću decu ću savetovati da ne prave moje greške. Maksimalno ću se posvetiti njima, ne bih voleo da moje dete uradi ono što sam ja mojima – istakao je Dejan.

Pročitajte: ZADRUGA – Dejan Dragojević ponovo u problemima! Potukao se s Mensurom. Otac više ne želi da ga gleda

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zadruga (@zadruga)

– Želim da pokrenem biznis, da pomognem svakome ko mi želi dobro. Ne mogu sad da otkrijem više o tome – naveo je Dragojević.

Dalila i Dejan su, podsetimo, u ovu sezonu rijalitija ušli kao bračni partneri, da bi vrlo brzo došlo do njene prevare sa Filipom Carem, a potom i do Dejanove veze sa Aleksandrom Nikolić. Dejan i Dalila su se razveli u rijalitiju, mesecima javno prepucavali i izgovorili mnoge teške reči jedno drugom, a večeras su se ponovo našli zajedno – na samom kraju rijalitija, kao prvoplasirani, te drugoplasirani takmičar.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: ATA images