Aleks Nikolić
Svet

6 септембра, 2023 17:30

By

Aleks Nikolić se oglasila i otkrila da li je tačno da joj je otkriven tumor na dojci

Aleks Nikolić otkrila istinu o svom zdravlju 

Pobednica šeste sezone „Zadruge“  Aleks Nikolić pod budnim je okom javnosti i dalje, a poslednja objavljena vest o njoj istinski je zabrinula njene mnogobrojne fanove, budući da je u pitanju njeno zdravlje.
Naime, u javnosti se pojavila priča da je Aleksandri dijagnostifikovan tumor na desnoj dojci, zbog čega bi u narednih mesec dana trebalo da ode na operaciju.

Pročitajte Majka Aleks Nikolić rekla šta misli o ćerkinoj vezi sa Dejanom, pa priznala šta joj je najteže palo (video)

Aleks Nikolić

Nikolićevoj se telefon usijao nakon ove vesti, a mi smo je pozvali kako bismo proverili šta se zapravo zbiva kada je njeno zdravlje u pitanju.

– Navikla sam da dve trećine stvari koje se o meni pišu nemaju veze s mozgom. Ali, mislim da je ovo sad stvarno preterano, da se izmišljaju neke bolesti i da mi se porodica stresira – kratko je poručila Aleksandra za Pink.rs.

Pročitajte Filip Car otkrio razlog raskida sa Aleks – Ovaj poznati muškarac je umešan u sve, viđala se s njim iza Carevih leđa

Aleks Nikolić

Podsećanja radi, Nikolićeva je pre samo tri dana na otvaranju novog rijalitija „Elita“ imala totalno drugačiju frizuru, a svojim pratiocima još nije otkrila zašto se odlučila na ovaj korak.Podsetimo, juče se na društvenim mrežama poveo novi rat između Aleksandrinog bivšeg dečka, Dejana Dragojevića i trenutnog verenika, Filipa Cara, gde je pobednik „Zadruge 5“ izneo šok optužbe na njihov račun, nakon što ga je Filip potkačio u jednom TikTok lajvu.

Pročitajte Filip Car otkrio razlog raskida sa Aleks – Ovaj poznati muškarac je umešan u sve, viđala se s njim iza Carevih leđa

Aleks Nikolić

– TikTok jakuza. Pošto mi stižu snimci, pa eto da odgovorim. Slika je crna, jer on traži doktora na crno za abortus. Trebalo je da bude: „Tata, treba da častiš“, ali ne doktora, nego ljude oko sebe. Opšti haos, ludilo, kaže pod nož. Posle ovoga ne komentarišem, jer možda ima životnu depresiju zbog budućnosti. Ako ne želite decu, koristite kondome. Dajem mu godinu dana zaštitu – poručio je Dejan Caru i dodao:

– Pošto mi je stiglo 200 poruka na koga mislim na prošlom storiji, stori je za „Krompirka zetka“. Pošto s*re na TikToku u lajvu o meni da vi držao gledaoce, bolje da priča o svom životu i trudnoj „verenici“ i o tome kako planiraju abortus mislim da će ljude zanimati. Neka napravi anketu na TikToku Univerzum za abortus, lav da ostavi dete, tap tap, ruža – naveo je Dragojević.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Pink.rs

FOTO: ATA images