Simpatija Aleks Nikolić
Svet

28 јуна, 2023 14:45

By

Filip Car saopštio da je raskinuo sa Aleks, ona mu brutalno odgovorila: Oglasila se i njena majka

Raskid Filipa i Aleks obelodanjen na Instagramu

Filip Car se oglasio na Instagramu čudnom porukom, koja bi mogla da ukazuje na to da je došlo do raskida veridbe sa Aleksandrom Nikolić. A, pored toga, njih dvoje su se i otpratili sa društvenih mreža.

Pročitajte Dejan progovorio o Aleksandrinoj mračnoj prošlosti, Filipu neće biti dobro od njegovih reči 

Raskid Filipa i Aleks

Ata images

– Ne diraj svoj mir, zbog nemira u drugima. Ne dozvoli nikome da unese nemir u tvoj život. Neka te ne dira ono što bi neko hteo da te dira – napisao je Filip na Instagramu. Odgovor Aleksandre Nikolić na Carevu poruku nije se dugo čekao.

Pročitajte Od raskida do venčanja za nekoliko dana – Aleks i Car stali na ludi kamen, osvanule fotke sa ceremonije FOTO

Raskid Filipa i Aleks

– Legenda kaže da su se jednog dana Istina i Laž srele na putu. Laž dotrča do vode i kaže „Voda je najlepša, hajde da plivamo“. Istina dotakne vodu prstima i vide da je zaista divna, pa se složi sa Laži. Skinule su odeću i ušle u vodu. Posle nekog vremena, Laž izađe iz vode, pa obuče odeću Istine i ode. Istina nikako nije mogla obući odelo Laži, pa počne šetati gola, a svi su se zgražavali kad su je videli. I od tada ljudi više vole da vide laž odevenu u istinu, nego golu istinu – objavila je Aleksandra.

Pročitajte Aleks podelila najlepše vesti – Filip Car je spreman za ulogu oca, video iz Crikvenice sve otkriva

Raskid Filipa i Aleks potpuno je iznenadio njenu majku Slovenku, koja, kako kaže, nije upoznata da je do njeg auopšte došlo.

– Znam šta želite da me pitate, ali ja o tome, krsta mi moga, stvarno ne znam ništa. Došla je sinoć kući, popela se gore u sobu i sa sestrom igrala taj TikTok, ne znam šta se desilo. Spava, zovite je kasnije, pa je pitajte – rekla je Slovenka

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: pink.rs

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM