dalilina najveća tajna
Svet

22 Marta, 2022 19:01

„Neće biti dobro ni jednom ni drugom“: Surova ispovest Daliline majke Emine, ogolila Filipa Cara do srži!

Majka popularne učesnice rijaliti formata „Zadruga“ Dalile Dragojević  – Emina, nakon nekoliko meseci medijske tišine, odlučila je da progovori o aktuelnim temama u Beloj kući, a naročito o ćerki i bivšem dečku Filipu Caru koji ne prestaje da upućuje pretnje čitavoj porodici u naletu besa.

 – Ne znam šta više da kažem na sva ova dešavanja u vezi sa za Dalilu. Gledamo šest meseci otkako je rijaliti počeo i nema dana, sata, a da se o Dalili ne priča i da Dalila nije tema. Ceo rijaliti osude i uvrede nosimo na svojim leđima, kako Dalila tako i mi, njeni roditelji, što od pojedinih učesnika Zadruge, a što od naroda napolju tj. po porukama na društvenim mrežama – objasnila je Emina u dahu za Kurir na početku razgovora, pa je nastavila:

– Dalila je najviše osetila na svojoj duši sve ovo, a tako i njen otac i ja kao majka. Koliko god je osuđivali za ovo što se desilo vezano za Dejana, mislim na narod koji gleda, ja kao majka ne mogu to ni da odobrim ali ne mogu ni da je osudim jer svako ima pravo na svoj život i da ga živi onako kako odgovara. Što se tiče izolacije, to ništa neobično, jer svi znate da je Dalila šest meseci najviše vremena provela u toj izolaciji. Ne mogu da se mešam u odluke tamo nekih koji su postavljeni kao „ovonedeljne gazde“, ali od 40 učesnika koliko ih ima i tih recimo parova unutar Zadruge, pitam se samo čemu toliko guranje Dalile u tu izolaciju sa Carem ili sa Dejanom? Naravno, to što je kažnjena ne bih da se mešam u odluke produkcije, oni znaju najbolje da li će Dalilu da kazne ili će i sami videti da je dosta više vršenja pritiska šest meseci nad njom. Mislim da je ljudski da bude pošteđena i izolacije i te kazne za ne odlazak – rekla je Mujićeva.

Pročitajte: „Dalila nije bila pri pameti sa tim kriminalcem“: Huso Mujić nikad oštrije osudio ćerku i Filipa Cara!

Na pitanje da li se njena naslednica možda plaši zbližavanja sa bivšim mužem Dejanom Dragojevićem, pa zbog toga ne želi sa njim u izolaciju, imala je spreman odgovor.

– Ne plaši se Dalila pomirenja jer jedna izolacija ne znači ništa ako bude trebalo da se Dalila i Dejan pomire! Mislim da Dalila ne želi da smeta Dejanu u sadašnjem njegovom odnosu pošto je, eto, kao našao sreću pored Aleksandre i onda ako nekog volite, pa kao i čoveka, nećete mu sigurno stati na put tj. njegovoj sreći! Mislim da Dalila tako isto razmišlja! Jednostavno ne želi, kako su rekli, da Dalila nanosi bol Dejanu. Dalila se udaljila od Dejana i ne dira ga dok on, koliko vidim i pratim, ima potrebu često da Dalilu prokomentariše i izaziva iz nje ono što ne bi trebao! Dalila ćuti jos uvek na sve, kako Dejanu, tako i Filipu i uvrede sa obe strane! Ne znam samo koliko ce Dalila da ćuti, ali znam isto tako, ako progovori i bude zauzela svoj stav, da neće biti dobro ni jednom ni drugim! Zaigrali su se previše – govori Mujićeva i ističe da li je istina da je tužila Filipa Cara:

 – Sve ona može da trpi do određenog momenta i ja se tog najviše plašim! Ako Dalila odluči da im uzvrati uvrede i provokacije može se svašta desiti, a ja se, biću iskrena, tog najviše plašim! Previše su sebi dali za pravo da vređaju Dalilu, ali zaboravljaju da mi to sve snimamo napolju i da napolju počinje zivot. Da li sam ga tužila, to će se čuti, a njemu ko unosi informacije spolja, ni njima neće biti dobro – završava Emina za Kurir.

Dalila Dragojević

Pink printscreen

Pročitajte: 4 puta se nesrećno udavala, a sa 16 godina je ostala u drugom stanju! Tužno detinjstvo Zlate Petrović je ostavilo RANE!

AUTOR: SVET/Kurir.rs

FOTO: Bojan Vuković