Aleks Nikolić o porođaju svet novine svet portal
Svet

May 27, 2024 10:15

By

Život sa bebom je prelep ali postoje muke: Aleks Nikolić otkrila kako se oporavlja nakon carskog reza

Aleks Nikolić o porođaju otkrila detalje

Aleks Nikolić o porođaju progovorila je otvoreno i otkrila kako teče oporavak nakon carskog reza, a tom prilikom Aleksandra Nikolić rekla je i da ne doji ćerkicu zbog problema koji je imala pre dve godine.

Aleks Nikolić o porođaju

– Oporavak nakon carskog reza je mnogo teži. Da mogu da biram, prirodno bih se porodila, ali morao je taj hitni carski rez da se odradi. Oporavak jeste težak, ali u tom trenutku ništa ne osećaš. Sve ide kako treba, ali sam napravila grešku što sam nosila teško, pa me je rana bolela. Boli me i kičma, ali shvatam da će vremenom sve doći na svoje – rekla je Aleksandra i otkrila da li je tokom trudnoće imala strah od porođaja.

Pročitajte Aleks Nikolić otvorila vrata svog doma – Dnevni boravak odiše komforom i važnim detaljima FOTO

– Imala sam strah, ali sam mislila da ću se poroditi prirodno sa epiduralom, međutim nije se tako dogodilo. Pred kraj sam bila: “Hajde više dete napolje, da te vidim, ne mogu više“. Porodila sam se skoro u 42. nedelji piše Kurir.

Aleks Nikolić o porođaju svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Aleksandra je istakla da joj ćerkica ulepšala život.

Aleks Nikolić o porođaju – Postoje muke ali život sa bebom je prelep 

– Život sa bebom je prelep. U nekom trenutku jeste teško jer si umoram i neispavan, ali to je nešto čarobno i neopisivo, Ne postoje reči kojima bih opisala svoja osećanja. Potpuna sam, srećna i zadovoljna. Mislim da mi je dete došlo u pravom trenutku i zahvalna sam na tome – rekla je Aleks i otkrila kako je izgledao prvi put kada je ugledala ćerkicu.

Aleks Nikolić o porođaju svet novine svet portal

Ivan Vučićević

– Bila sam pod anestezijom, stavili su mi je na lice, ali ja sam bila toliko iscrpljena od 7 i po sati porađanja ja se ne sećam šta sam rekla. Čula sam kako plače, ali ne sećam se šta se dešavalo nakon toga, sve mi je maglovito. Kad sam odspavala i kada sam je svesna videla osećaj je neverovatan. Zasuzile su mi oči, nisam mogla da verujem da je to stvorenje moje i da je to moje dete. Najlepši osećaj na svetu, to ću pamtiti do kraja života – rekla je Aleksandra na svom Jutjub kanalu i otkrila zbog čega ne doji ćerku.

– Ne dojim. Imala sam problem sa grudima pre skoro dve godine i zbog toga ne mogu da dojim. Moja beba je na dohrani.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images