Svađa Filipa Cara i Dejana Dragojevića
Svet

June 23, 2023 22:44

By

Dejan progovorio o Aleksandrinoj mračnoj prošlosti, Filipu neće biti dobro od njegovih reči

Svađa Filipa Cara i Dejana Dragojevića nikad žešća

Veza Filipa Cara i Aleks Nikolić mnogima je trn u oku, a Dejanu Dragojeviću, čini se, naročito, pa često mogu da se pročitaju njegove prozivke na račun rijaliti para. Zbog toga je Car odlučio da mu se javno obrati.

Pročitajte Od raskida do venčanja za nekoliko dana – Aleks i Car stali na ludi kamen, osvanule fotke sa ceremonije FOTO

Svađa Filipa Cara i Dejana Dragojevića

Ata images

– Lako za njihove fanove koji su opsednuti Alex i sa mnom, pa našom podškom više nego svojim favoritima, ali što svi živi pokušavaju podbadanjem nas dobiti reakciju. Izbegavamo izjave, nikog ne diramo, povukli se i čekamo da stanu s*ati više svi, imamo svoj život, nikog ne diramo, ne bavimo se ni sa kim, za nas je rijaliti završen. Ne znam koju potrebu ima bračni par Dragojević, bračni par Brajlović i još neki da konstantno podbadaju nas dvoje i bave se nama u svakoj izjavi, intervju, itd. – rekao je Car, pa nastavio:

Pročitajte Aleks podelila najlepše vesti – Filip Car je spreman za ulogu oca, video iz Crikvenice sve otkriva

Svađa Filipa Cara i Dejana Dragojevića

PRINTSCREEN/YOUTUBE

– Neka se udruženim snagama bave svojim životima, ljubavima i poslovima, ovo im je opomena, jer ako ja počnem da pričam o njima, njihovim ljubavima, izborima, poslovima i verenicama, baš ali baš će se sk*njati. Tako da evo nakon dve nedelje da dobiju mrvicu pažnje. Sve im najbolje i fokus na sebe, u se na se poda se, nek puste nas – izjavio je Car.

Pročitajte Dejan Dragojević se oglasio o pobedi bivše devojke, njegove reči režu poput mača – Tek ćemo se sresti 

Svađa Filipa Cara i Dejana Dragojevića

Printscreen YouTube Zadruga

Svađa Filipa Cara i Dejana Dragojevića tu nije završena, jer je Aleksandrin bivši imao štošta da kaže.

– Zetko, sad si samog sebe odrukao. Zar nisam ja taj koji živi od fanova i baba? Čak je uvek bila sprdnja da su fanovi kupili prsten ali ako si i ti počeo ovo da radiš, poslaću ti šemu rada. Čuo sam da si sve rekao o mojoj bivšoj, tvojoj sadašnjoj verenici iz Ritopeka… Ovde ću da stanem. Imam i dalje poštovanja prema tebi, jer si mi dosta pomogao u životu… Šifra paćoti – deo je Dejanove objave upućene Caru.