Svet

November 2, 2020 20:00

By

ŽIVE OD FANOVA? Marko i Luna ostali bez PREBIJENE PARE!

Luna Đogani posle saznanja da će se ostvariti u ulozi majke odlučila je na neko vreme da se povuče iz javnosti i uživa u drugom stanju. Kako priznaje, napokon je spokojna i srećna, a jedina “stvar” koja je do skoro falila je bilo pomirenje sa majkom Anabelom, koje se i desilo zahvaljujući njenoj mlađoj sestri Nini.

Jutjub im je postao biznis!

Mama je pričala sa Ninom i rekla je da bi volela da nas dve porazgovaramo. Naravno da sam i ja čekala da se desi taj momenat jer mi je majka jako nedostajala. Čule smo se, ubrzo i videle. Sad je sve po starom. Nismo se vraćale na one ružne momente. Volimo se, i normalno je da majka i ćerka budu u dobrim, odnosno najboljim mogućim odnosimarekla je Luna i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anabela (@anabelci) дана

-Sa mamom sam sedela kada me je ona takoreći ubedila da uradim test, što sam ja i učinila u restoranu Novaka Đokovića. Ja sam u prvi mah bila u šoku, prebledela sam, dok je ona čak i zaplakala od sreće – rekla je Luna I dodala da se nada i da ima indicija da će beba pomiriti njenog verenika Marka i majku Anabelu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Miljkovic (@marko.miljkovic) дана

Pustićemo da vreme učini svoje. Nećemo ništa da silimo. Ali mislim da će se sve promeniti kad beba dođe na svet. Bitno je da nema loših reči, zle krvi, negativne energije. Verujem u najbolje i nadam se da će tako biti. Što se tiče Marka i mene osećam i verujem da je on moj čovek za ceo život i da će naše dete, zdravlje bože u budućnosti da ih bude još više odrastati u zdravoj porodici.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана

Luna je otkrila i da su se ona i Marko već dogovorili oko imena kada beba dođe na svet.

Markova je želja da ako se rodi dečak da se zove Luka, a moja je ako bude devojčica da bude Mia. Sviđaju nam se oba imena jako. Nedavno smo pričali baš na tu temu, i koja je koincidencija, koje god ime da bude, odnosno sin ili ćerka imaće početno slovo imena Markovo ili moje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана

Pošto je nedavno snimila pesmu, planirala je da uradi i spot, ali je vest o trudnoći odložila te planove, tako da su se Luna i Marko posvetili drugom biznisu.

Prvo je sve krenulo kao hobi, i neki način da ostanemo u kontaktu sa našim fanovima preko jutjub kanala. Da sa njima delimo kako izgledaju naši dani, šta radimo, međutim ako ste predani u nečemu, to može da postane i neki posao, da zarađujete od toga. Klip na kom ja Marku saopštavam da sam trudna ima preko milion pregleda. On se baš posvetio tom kanalu. Non stop nešto gleda, istražuje, uči. Pesma će da sačeka neko drugo vreme.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gagi Djogani (@gagiidjogani) дана

Luna je prokomentarisala i Gagijevo hapšenje.

Nisam se osećala dobro. On još nije seo da priča o tome. On nije u svetu narkotika. Nema veze sa tim. Sa nama je, radimo svi na tome da budemo zajedno i da ne dolazi do tih stvari i skandala bilo kakvih. Tata je dobro, nikad nije bio bolje. Na njemu je da kada poželi izađe i stavi tačku na tu priču.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: ATA IMAGES