Star

October 24, 2020 14:00

By

Gagi za STAR: “Zbog bebe se možda POMIRIM sa Anabelom!”

Gagi Đogani još uvek ne može da dođe sebi od kada je saznao da će postati deda. Ekskluzivno za STAR otkriva kako je saznao lepu vest, ali i šta ga najviše plaši u Luninoj iznenadnoj trudnoći.

“Ukočio sam se kad mi je rekla!”

Luna mi je telefonom javila da je radila test i da je trudna. Želela je da dođe kod mene da mi lično saopšti, ali nije izdržala. Ukočio sam se kada mi je rekla! Non stop sada samo razmišljam o njoj. Očekivao sam ja da će ostati trudna u nekom trenutku jer su ona i Marko dugo zajedno. Znam da je ona imala veliku želju da ima bebu i mnogo me je plašilo to što je stalno pričala o trudnoći, jer to nije dobro. To su stvari koje se dese spontano, to znam iz svog bračnog iskustva”, priča Gagi i objašnjava šta ga najviše plaši oko Lunine trudnoće:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

“Sve će to jednog dana doći na svoje”

“Ne bih puno da pričam o Luninim zdravstvenim problemima, zato mi se i ne dopada što je potencirala tu priču, a imala je ginekološke probleme već nekoliko godina. Luna je u poslednje vreme išla na redovne preglede, na terapije i zato me je negde i iznenadila trudnoćom, ali rekla mi je da će nastaviti da ide na terapije zbog trudnoće”, kaže Gagi i otkriva da sada postoji šansa da se pomiri sa Anabelom:
“Video sam da se Luna pomirila sa majkom, da su sada u kontaktu i da se viđaju, što mi je drago, jer tako i treba da bude. Ja nisam u kontaktu sa Anabelom. Sada kada dođe beba, pa počnu rođendani i proslave oboje ćemo morati da budemo tu. Sve će to doći na svoje jednog dana, to je neki prirodni proces”.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR