Razvod Lune i Marka
Svet

March 13, 2023 22:12

By

Luna izbacila Marka iz stana: Ovo su razlozi zbog kojih se razvodi poznati par

Razvod Lune i Marka sve je izvesniji

Kada je pre nekoliko dana Luna Đogani pravila proslavu povodom rođendana, svi su ostali iznenađeni, jer se na istoj nije pojavio njen suprug. Međutim, Marko se posle toga oglasio i objasnio zašto nije prisustvovao Luninom rođendanu.

Pročitajte: Oglasio se Marko Miljković o krahu braka sa Lunom – Njegove reči još dugo će odzvanjati 

Oglasio se Marko Miljković

Ata images

Iako se već tada šuškalo da je razvod Lune i Marka na pomolu, Miljković je to demantovao. No, odamah posle njegove izjave do medija je dospela priča o njegovom neverstvu, zbog kojeg je došlo do sukoba između poznatog para. Naime, prema priči izvora bliskog bračnom paru, do svađe je došlo zato što je Marko navodno prevario Lunu pre dva meseca u jednom beogradskom klubu, za šta je ona tek sada saznala. Čim je to čula i videla snimak koji su joj njeni prijatelji pokazali, a na kom Marko grli jednu atraktivnu brinetu, Đoganijeva je rekla Miljkoviću da izađe iz stana.

Pročitajte: Treba izbaciti iz života ljude kojima ne veruješ – Marko se oglasio nakon izostanka sa Luninog rođendana

Posao Lune i Marka

Ata images

– Ne znam šta se Marku dešava u poslednje vreme, ali to više nije onaj čovek kao pre godinu, dve. Ne mogu da kažem, njih dvoje se zaista vole, ali nije smeo to da joj uradi. On zna da u Beogradu na hiljade ljudi voli i poznaje Lunu i da će joj sve preneti. Međutim, on je to veče prilično popio, klinke se lepe za njega, jedna ta brineta celo veče se nije odvajala od njega i onda se desilo to što se desilo. Inače, on često izlazi sam s društvom, dok je Luna kod kuće sa ćerkom – kaže dobro obavešten izvor za Rpubliku i dodaje da je Đoganijeva teško podnela navodno Markovo neverstvo i da mu je predložila da izađe iz stana, te da povremeno dolazi zbog ćerkice, koja je vezana za njega:

Pročitajte: Luna i Marko pokazali stan vredan 150.000 evra FOTO

Rajko Ristić

– Svi iz Luninog okruženja su znali za to, ali nisu hteli da joj govore pošto, znate kako kažu, nikad se ne treba mešati u bračne probleme. Međutim, kada je ona počela da se žali na Marka, njeni prijatelji su joj pokazali snimak na kojem on flertuje s tom brinetom i s kojom je bio vrlo prisan. Čim je to videla, Luna je plakala, ali je brzo došla sebi zbog deteta. S Markom je otvoreno pričala i rekla mu da ne želi da ga vidi, te da izađe iz stana dok ne odluče šta će da rade. Zbog toga se nije pojavio ni na njenom rođendanu, a, kao što vidite, i njihove društvene mreže već mesecima ne funkcionišu kao inače.

Pročitajte: Luna i Marko na sudu –  Ljubav je bila velika, ali ovako dalje ne može

Instagram

Đoganijeva je na mukama pošto joj je bitno da joj dete raste uz oca, dok, s druge strane, ne zna da li može Marku da pređe preko tako krupne stvari.

– Luni je najbitnije da joj ćerka ne ispašta budući da je baš vezana za tatu. Zbog toga je dozvolila Marku da dolazi u stan, čak i da prespava, samo da bi joj ćerka bila srećna. Šta će se dalje dešavati, to niko ne zna, osim Lune i Marka. Mi smo tu šta god ona da odluči pošto znamo koliko ga voli – govori izvor, dodajući da nije siguran da li će se razvod Lune i Marka zaista desiti.

Razvod Lune i Marka – Problemi počeli i pre neverstva

Prema pisanju medija, Luna i Marko su imali žestoku raspravu i oko njenog povratka na scenu, budući da se on izričito protivi tome.

– Lunu su, nakon što je snimila numeru za jednu reklamnu kampanju, zvali mnogi menadžeri i producenti da bi s njom ugovorili saradnju. Ali je mnoge odbila zbog Markovog neslaganja jer Miljković želi da njih dvoje samostalno rade – započeo je izvor, te dodao da je Miljković veoma sebičan i da sputava Lunu:

Pročitajte: Luna i Marko traže lek za ćerku – Čine sve kako bi pomogli Miji da prebrodi naslednu bolest 

Oglasio se Marko Miljković

Instagram

– Đoganijeva je svesna da Marko nema dobru saradnju s medijima, pa joj je i van pevačke karijere branio komunikaciju s onima s kojima on iz ličnih razloga nije dobar. Osim toga, zapostavio je porodicu, vreme provodi s drugovima, pa i njihov zajednički posao ne radi kao ranije. Njenim roditeljima je teško da gledaju kako Marko sputava njihovu ćerku, ali ne žele da se mešaju.

Komšije ističu da ih viđaju u poslednje vreme, ali odvojene ne zajedno.

Komšinica, to jest radnica iz obližnje radnje, gde bračni par svakodnevno pazari, otkrila je da ih u poslednje vreme retko viđa zajedno.

Luna i Marko često svraćaju, ali u poslednje vreme uglavnom odvojeno. Miljković je dolazio pre dva, tri dana s detetom, a odmah sledeći dan bila je Luna, isto s detetom. Pre nije bilo tako, ali trenutno je takva situacija – rekla je radnica koja nije želela da otkriva svoj identitet.

IZVOR: REPUBLIKA, KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM