Bolest Anabele Atijas
Svet

February 11, 2023 11:15

By

Kao voštana figura: Anabela preterala sa zatezanjem, nećete je prepoznati FOTO

Izgled Anabele Atijas oduvek je bio pevačicin zaštitni znak. Otkako je kročila na javnu scenu sredinom 90-ih godina prošlog veka sa tadašnjim suprugom Gagijem Đoganijem, ne prestaje da se prati svaki njen korak. Uvek je plenila lepotom i izvajanom figurom pleni i svi se pitaju kako je moguće da se godinama gotovo ne menja.

Pročitatjte: Ja ne mogu, ubiću se – Anabela se bori protiv teške bolesti a mislila je da je samo umorna

Izgled Anabele Atijas

Instagram

Majka je tri ćerke i jedna od najmlađih baka na estradi, a čini se da pevačica izgleda nikad bolje i živi drugu mladost. Ona veoma brine o svom izgledu i imidžu, te tako ne čudi što je kao devojčica mada je neretko isticala da je i genetika dosta zaslužna za izgled Anabele Atijas. Kako bi održavala figuru besprekornom tu su jaki treninzi, te smo neretko svedoci njenih objava iz teretane gde naporno vežba kako bi održavala željenu formu. Da i te kako uspeva u tome, te da je liniju dovela do savršenstva, pokazala je gostovanjem u jednoj emisiji.

Pročitajte: Pokajala se Anabela Atijas – Otkrila pravu istinu o odnosu s Gagijem

Izgled Anabele Atijas

Foto: Ata images

Naime, kada se na snimanju emisije “Zvezde Granda specijal” pevačica pojavila u vatreno crvenoj kombinaciji, minijaturnoj suknjici sa dubokim šlicem i veoma atraktivnom perjanom gornjem delu, svima je na trenutak zastao dah. Njene duge, vitke noge bez grama viška, svakako su dospele u prvi plan, te postale jedna od komentarisanijih tema, međutim mnogima je za oko zapao i njen blistavi ten na kojem je, po svemu sudeći, u poslednje vreme poradila.

Pročitajte: Anabela napravila potres među Đoganijevima – Ovaj čovek je zbog nje završio u suzama

Izgled Anabele Atijas

Foto: Ata images

Sveža i zategnuta popularna pevačica naprosto sija, a osmeh ne skida, te se nametnulo pitanje da li je za novo lice i izgled Anabele Atijas zaslužan neki poseban tretman koji je izbrisao bore i učinio da iako nije u cvetu mladosti ona izgleda poput devojčice.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Rajko Ristić