Luna i Mia
Svet

29 Oktobra, 2022 17:30

Trudna Luna kipti od besa, Marku poručila: Ne možeš da me varaš, imamo dete

Marko Miljković prevario Lunu Đogani – šuška se po gradu?

Nedavno su se vratili iz Amerike gde su turistički boravili nekoliko nedelja, a nedugo zatim objavili su najlepše moguće vesti. Porodica Miljković kroz nekoliko meseci postaće bogatija za još jednog člana, pošto je Luna ponovo u drugom stanju. Iako su planirali bebu, rijaliti učesnici nisu mogli da sakriju oduševljenje kada su saznali lepe vesti.

Iako mnogi nisu verovali u njihovu ljubav, Luna i Marko su pokazali da se za prave emocije treba boriti, pa je kao kruna njihovog odnosa pre godinu i po dana na svet stigla Mia koja će uskoro postati starija sestra. Miljkovići su sada po prvi put javno progovorili o prinovi, porodici ali i situacijama koje ne bi oprostili jedno drugom.

Pročitajte: Posle operacije tumora dojke Luna Đogani ponovo posetila lekara – Razlog je zapanjujući

Marko Miljković prevario Lunu Đogani

Foto: ATA/IMAGES

U velikom intervjuu koji su dali za „Blic“ otkrili su da su ih okolnosti drastično promenile, te da im je oboma sada prioritet porodica i ulaganje u istu. Tvrde da su oboje postali štediše, te da vole uvek da imaju određenu svotu novca kao ušteđevinu. Govorivši o tome šta nikada ne bi oprostili jedno drugom, jednoglasni su bili – u pitanju je prevara.

– Ne možeš da me varaš. Ipak smo mi u braku, imamo dete, naravno da sam protiv toga. Ne znam šta će sutra da se desi. Evo reći ću da je izdaja. Sa nekim sa kim deliš i parče hleba, toliko godina, a on te izda kao čoveka. Da mi zabije nož u leđa. E, to bi me zabolelo. – decidirano je rekla Luna, a njen suprug se složio sa njom.

Pročitajte: Luna i Marko traže lek za ćerku – Čine sve kako bi pomogli Miji da prebrodi naslednu bolest

Marko Miljković prevario Lunu Đogani

Marko Miljković prevario Lunu Đogani nije, niti će. Jasno je da u porodici Miljković nema mesta izdajama i prevarama, jer je njihova ljubav jača od svega. Sa nestrpljenjem iščekuju prinovu, a do tada im svaki novi dan ulepšava mezimica Mia.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Rajko Ristić