luna đogani
Svet

13 Maja, 2022 18:43

Mia je spremna za društvo: Iz doma Lune i Marka stiže još jedna lepa vest

Ćerka Lune Đogani spremna za veliki korak

Marko Miljković i Luna Đogani svakodnevno uživaju u roditeljstvu, a njihova ćerka Mia uskoro puni godinu dana, pa su roditelji odlučili da njihova mezimica krene u vrtić.

Taj trenutak su podelili sa svojim pratiocima na Jutjub kanalu, od koga trenutno zarađuju.

Luna Đogani

Ćerka Lune Đogani je uživala u vrtiću

Hoćemo u vrtić ili ćeš da spavaš – pitao je Marko, a Mia se smejala ne sluteći da će se desiti velika promena u njenom životu.

Luna kao i svaka brižna majka je bila zabrinuta kako će se njena ćerka snaći u novoj sredini, među brojnom decom, te je popričala sa vaspitačicom kad je došla da na kraju dana preuzme ćerku.

– Je l’ plakala? Je l’ nas tražila – pitala je Luna.

Odlična je bila, super. Igrala se, pila je vodicu – govorila je vaspitačica sa osmehom na licu.

Luna Đogani

Pročitajte: RASIPNICA! Luna Đogani potrošila bogatsvo na poklone za ćerku! (FOTO)

Podsetimo Luna je nedavno otkrila da je nakon „Zadruge“ sačekalo veliko razočaranje.

Sećam se kada sam ulazila u prvu sezonu Zadruge, društvo mi je napravilo ispraćaj u rijaliti, Njih je bilo 10-oro. Kad sam izašla bio ih je samo dvoje. To je tužno. Ostali se više nikad nisu javili. Razlog je bio to moje ponašanje, nisu to očekivali od mene. Znaš, oni su nevini ljudi. To mi je škakljiva tema ovih dana jer sam se i skorije razočarala u neke svoje bliske ljude. Ne mogu to da svarim i progutam. Sad kad imam dete, drugačiji su mi fokusi. Ako ne umeju da ispoštuju nama važne datume, nema tu šta da se traži. Radije ću da imam jednog prijatelja, a da bude tu – govorila je Luna za „Grand“.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, YOUTUBE PRINTSCREEN