luna đogani
Scandal

3 Januara, 2022 23:05

RASIPNICA! Luna Đogani potrošila bogatsvo na poklone za ćerku! (FOTO)

Novopečena mama Luna Đogani, snimala se tokom šopinga u jednom tržnom centru u Beogradu, neposredno pred novogodišnju noć, nakon čega je snimak objavila na svom jutjub kanalu.

Luna Đogani potrošila bogatsvo na poklone za ćerku!

Ona je najpre rekla da poklonom želi da iznenadi svog supruga Marka Miljkovića, kao i da već zna šta za njega traži, dok joj je za Miu bilo teže da izabere poklon.

Dugo sam razmišljala šta bih mogla da im poklonim. Za bebu još uvek ne znam, moram da smislim šta bi bilo najbolje. A što se tiče Marka, svidelo mu se jedno odelo i hteo je da ga kupi. Rekao je da mu sada ne treba, da nema to gde da nosi… Ali pošto je Nova godina, sad ima priliku za to – počela je Luna, a potom ušla u radnju u pokušaju da pronađe ono što njen muž želi.

Kada je u tome uspela, krenula je u potragu za savršenim poklonom za ćerku.

Mia voli igračke koje šetaju, pokreću se, kao roboti – objasnila je Luna fanovima, a potom izabrala interaktivnu igračku u obliku lopte. Međutim, tu nije kraj iznenađenjima.

Tako je to kad imate dete. Svašta sam joj nakupovala. Pored igračke, uzela sam joj i mekanu portiklu, pošto je ona druga tvrda i nervira se kad joj stavljam. Uzela sam joj kašice koje voli, glodalicu koja je jako skupa, ali svi kažu da je delotvorna – pohvalila se Đoganijeva.

Kada je došla kući, najpre je poklon uručila Mii, koja se smejala i poskakivala od radosti. Ni Marko nije bio ništa manje iznenađen svojim poklonom, pa je prišao i poljubio Lunu kako bi joj se zahvalio.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, YOUTUBE PRINTSCREEN