gagi đogani
konačna odluka

19 Juna, 2022 19:00

Sve mu se smučilo: Gagi Đogani se seli iz Srbije, Luna i Marko ga podržali

Gagi Đogani odlučio je da okrene novo poglavlje u životu i napusti Srbiju! Ovo je porodici obelodanio na krštenju svoje unuke Mie na koje je došao bez verenice Vedrane sa kojom će živeti u Švedskoj! Luna je srećna zbog oca, a naročito je krivo Marku koji je sa Gagijem uspostavio odličan odnos i koji im je čest gost u kući.

Gagi Đogani se seli iz Srbije

– Povukao sam se iz javnosti, sada mi tako prija. Verio sam se, lepo nam je, uživamo – rekao je kratko Gagi kog je Anabela najstrašnije ignorisala. Ona je sve vreme bila pored svog muža Andreja Atijasa i igrala se sa unukom ne obraćajući pažnju na bivšeg muža.

Pročitajte: Anabela frapirana onim što je Gagi uradio – On je neviđeni debil

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anabela (@anabelci)

– On je došao bez Vedrane da se Anabela ne bi neprijatno osećala, a sad je jasno da joj ne bi prijalo da vidi koliko je Gagi srećan u novoj ljubavi. Gagi je bio nekoliko puta u Švedskoj kod Vedrane, jako mu se dopalo i spreman je da tamo nastavi život. U poslu već nije godinama, tako da, ništa neće propasti. Ako se u nekom momentu bude desila pesma, želja da nastavi karijeru, lako će se vratiti, ali sada je uplovio u mirnu luku, i to ne želi da naruši – kaže izvor i dodaje:

Pročitajte: Gagi Đogani pokazao novu devojku: Atraktivna plavuša osvojila njegovo srce, a on joj se posle svega ovako obratio

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gagi Djogani (@gagiidjogani)

– Od Lune i Nine ima apsolutnu podršku. Upućene su u celu priču, bodre ga, baš kao i zet Marko koji ima sjajnu relaciju sa tastom. Rešio se svih poroka, dugova, i hoće da, takoreći započne jedan miran i lep život ispočetka. Bilo je malo trzavica kada je sreo Anabelu na krštenju unuke Mie, ali nije bilo mesta nervozi, ružnim rečima. Svako je bio sa svojim društvom za stolom – ispričao nam je izvor upućen u celu priču.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ