Luna i Marko grade plac
IZNENADA

June 8, 2022 21:47

By

Plan iz kog je Anabela isključena: Tajna placa koji su kupili Luna i Marko. Komšije otkrivaju istinu

Luna i Marko grade plac evo i gde

Nakon informacije da bračni par Luna Đogani i Marko Miljković pokreću novi biznis i da planiraju da od svog placa, koji su kupili u Banatu, naprave malo etno-selo za svoj odmor, ali i za izdavanje za razne vrste proslava, pripadnici sedme sile posetili su selo Mramorak, koje se nalazi nedaleko od Kovina.

Pročitajte: Anabela Atijas i Marko Miljković se pomirili, a ne mogu očima da se vide

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

Plac se nalazi u centru ovog mesta. Prve komšije Lune Đogani i Marka Miljkovića otkrili su ovim povodom planove mladog bračnog para

Njih dvoje su od nas kupili plac. Mi smo to počeli da gradimo pre nekoliko godina, ali smo stali. Sve je bilo u ovom stanju koje vidite kad su to kupili od nas krajem prošle ili početkom ove godine, slagaću vas sad. Samo su oni ploče udarili naknadno, bunar i sve ostalo je već bilo odranije – pričaju oni i otkrivaju:

Pročitajte: Luna i Marko na sudu – Ljubav je bila velika, ali ovako dalje ne može

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

Imanje smo im prodali za 10.000 evra, sve su dali unapred na ruke. Plac ima 16 ari, kuća oko 150 kvadrata. Moraju oni još mnogo toga ovde da rade i da ulože najmanje još 10.000 evra, ako ne i više. Ali kada završe, biće im bombona. Dogovorili smo se da im zidam i pečenjaru, hoće i bazen da naprave. Neće ogradu da stavljaju, sve će okolo da bude drveće. Pravo malo etno-selo. Milina.

Pročitajte: Luna Đogani trudna? Isplivala fotografija na kojoj se nazire stomačić (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

Njegova supruga Zora otkrila je da su Luna i Marko za selo Mramorak i plac čuli od njihove zajedničke prijateljice i da su se odmah oduševili viđenim.

– Oni imaju ovde neku prijateljicu. Pričali su da žele da kupe kuću, ona im je našla plac tu kod nas. Ona ih je dovela kod nas i odmah su se oduševili. Dosad su bili ovde tri-četiri puta da vide kako idu radovi. Sedeli su baš ovde kod nas. Super su oni, ljubazni su sa svima. Svi su se oduševili kad su čuli da su došli u Mramorak. Anabela nije bila do sada, bio je Markov brat i njegova pokojna majka, malo pre smrti. Bila je baš bolesna, videlo se da joj nije bilo dobro – prisetila se komšinica Zora.

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam

FOTO: Rajko Ristić / Instagram