žarko laušević
Svet

19 Maja, 2022 18:20

Supruga Žarka Lauševića je lepotica: Zbog nje je ostavio prvu ženu, a ona se zbog njega odrekla karijere (FOTO)

Supruga Žarka Lauševića zbog glumac žrtvovala karijeru

Anita Laušević, supruga Žarka Lauševića već godinama u Holivudu niže uspeh za uspehom. Već gotovo dve decenije radi u Americi, a njeni najuspešniji projekti su serija „Seks i grad“, kao i učešće na filmu „Spajdermen 2“. Ipak, sada je u interesu svog braka donela odluku, koja je našoj glumačkoj legendi, koja već neko vreme živi na relaciji Amerika – Srbija izmamila suze na oči.

Supruga Žarka Lauševića Holivudu rekla zbogom

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Antoine DeBrill (@debrillantoine)

Naime, kako piše „Star“, Žarko se posle dužeg vremena napokon odlučio da se definitivno vrati u Srbiju, a odluka njegove supruge da ga u tome prati i odrekne se svoje američke karijere duboko ga je dirnula, kao još jedan, veliki dokaz ljubavi, koji mu je Anita pružila svih ovih godina.

žarko laušević

Ata images

Pročitajte: NJU JE OŽENIO MIMA KARADŽIĆ – Na venčanju im kumovao Žarko Laušević

Žarko trenutno radi na snimanju serije „Vreme smrti“ gde tumači glavnu ulogu, generala Živojina Mišića, dok je i Anita angažovana na jednom domaćem filmu, pa sada svoju karijeru nastavlja u Srbiji.

Inače, Žarko se zbog Anite razveo od prve supruge, sa kojom je uprkos svemu ostao u odličnim odnosima, te su sve ove godine zajedno brinuli o ćerki i sinu.

 

IZVOR: STAR/STORY

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM/PRINTSCREEN