Supruga Žarka Lauševića svet portal svet tabloid svet
Svet

November 21, 2023 14:35

By

Prve slike Anite Roganović: Supruga Žarka Lauševića i u bolu izgleda kao svetska dama (foto)

Supruga Žarka Lauševića lepa i u bolu

“Anita, ne plači, ljutiće se Žarko”, reči su koje su juče odzvanjale Jugoslovenskim dramskim pozorištem, dok je Irfan Mensur držao oproštajni govor preminulom kolegi i prijatelju Žarku Lauševiću. Za to vreme, Anita Roganović, supruga Žarka Lauševića krila je uplakane oči iza tamnih naočara dok je slušala dirljive reči o svom suprugu.

Supruga Žarka Lauševića svet portal svet tabloid svet

Rajko Ristić

Lepa Anita suze je krila i u kapeli, stojeći nepomično, nema od bola zbog smrti čoveka koji je bio njena najveća ljubav. A, kolika je bila ljubav između Anite i Žarka pokazuje i to što je stala uz njega u trenutku kada mu je bilo najteže, kada se nije znalo koliko će godina ostati u zatvoru, i da li će iz njega uopšte izaći.

Pročitajte Žarko Laušević ispraćen uz najtužniju jugoslovensku pesmu – Deca i supruga neutešni

Tek posle izlaska iz zatvora, u kome je, kako tvrdi njegov advokat Toma Fila, a i mnogi drugi, nepravedno završio, usledila je njihova borba, ali i godine najveće ljubavi. Otputovali su u Ameriku gde se rodila njihova ćerka Jana. I dok je slavni glumac u Njujorku radio najteže građevinske poslove, supruga Žarka Lauševića uspela je stekne svetsku slavu kao filmska šminkerka

Supruga Žarka Lauševića svet portal svet tabloid svet

Rajko Ristić

No, kada je pre nekoliko godina Žarko odlučio da se vrati u Srbiju, gde ga je publika sačekala raširenih ruku, željna njegovog vanserijskog talenta, Anita je ubrzo rešila da mu se pridruži. Ostavila je iza sebe Holivud i vredne nagrade i pošla za čovekom koga je volela.

Pročitajte Poslednji razgovor sa Žarkom Lauševićem njegov prijatelj zauvek će pamtiti – Smejao se, a onda je usledilo ono najgore 

Nažalost, njihov zajednički život, ali ne i njihovu ljubav, prekinula je glumčeva smrt.

Podsećamo, Žarku Lauševiću je pre nekoliko meseci otkriven karcinom na plućima. Iako su mu lekari davali samo dvadeset posto šanse da će da preživi, glumac, ali i svi oni koji su ga voleli nadali su se da će da pobedi u svojoj borbi, ali nažalost nije uspeo.

Supruga Žarka Lauševića svet portal svet tabloid svet

Rajko Ristić

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM