Đole Đogani o Milici Pavlović i Vojažu svet novine svet portal
Svet

October 6, 2023 14:30

By

Boli činjenica da na slavlju nije bila cela porodica: Vesna i Đole Đogani izbegli rođenje male Lane

Rođenje Lunine ćerke nije prošlo očekivano, u punom sastavu

Influenserka Luna Đogani porodila se i na svet donela ćerku Lanu, a njen suprug i najmiliji su se okupili i slavili do kasno u noć.

Rođenje Lunine ćerke

ATA images

Lunin stric i strina, denser Đole Đogani i pevačica Vesna Đogani, nisu se pojavili na veselju, iako je za “Blic” Đole izjavio da će se rado odazvati Markovom pozivu.

Pročitajte Porodila se Luna Đogani, mamina princeza je stigla – Devojčica magičnog imena donela neopisivu radost

Vesna je otkrila, piše Blic da su njih dvoje razmislili o pozivu i procenili da nije pravi trenutak da se sada svi zajedno okupljaju, već da će sačekati neku drugu priliku.

Rođenje Lunine ćerke

ATA images

– Marko nas je od srca pozvao, mi smo imali snimanje, ali smo posle toga procenili da možda ne bi bilo pametno da se u takvom momentu svi okupljamo zajedno.

Pročitajte Haos posle Luninog porođaja – Izbila svađa zbog bebe, Anabela plače kao kiša…

– Bila je tetka, bio je i Gagi sa devojkom. Oni su se fenomenalno proveli, Đole i ja ćemo nekom drugom prilikom otići i ispoštovati sve one običaje kada je prinova u pitanju. Jedva čekamo da ih vidimo – priznala je ona, pa otkrila šta je Luni najteže palo tokom porođaja:

Rođenje Lunine ćerke

ATA images

– Čula sam od tetke da je sve u najboljem redu, jedino joj je krivo što nije mogla da jede pre operacije i sad ovo posle, to joj je najteže palo. Ona se dobro oseća, to je najvažnije. Mi ćemo da se veselimo, slavimo i da se družimo nekom drugom prilikom – završila je Vesna za “Alo”.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić