Brak Vesne i Đoleta Đoganija svet portal
Svet

February 17, 2024 14:15

By

Na korak od razvoda: Vesna zbog Đoleta zatražila lekarsku pomoć

Brak Vesne i Đoleta Đoganija odoleo je brojnim izazovima

Đole i Vesna Đogani imaju jedan od najskladnijih brakova na muzičkoj javnoj sceni, ali oboje priznaju da su imali uspona i padova tokom godina koje su iza njih. Iako sada uživaju u bračnoj idili, nije tako oduvek bilo, a na temu braka, poverenja i poteškoća Vesna je otvoreno govorila u jednoj emisiji na Hajp-u.

Brak Vesne i Đoleta Đoganija svet portal

M.M./ATAImages

Brak Vesne i Đoleta Đoganija prošao kroz uspone i padove

Vesna je prilikom razgovora progovorila o teškom periodu koji su ona i Đole prošli u braku, a kako je istakla, jedno vreme su čak posećivali i psihoterapeuta.

“Kada sam otišla na jednu seansu kod psihoterapeuta, kunem ti se progledala sam na oči. I onda sam bolje razumela i svoju ćerku, i Đoleta, i mene samu, i sina“, rekla je Vesna pa nastavila:

“Da je taj čovek u jednom momentu samo Đoletu rekao: “Vaša reč je mnogo jaka”. Obraća se njemu, prvi momenat da je neko treći, a da to nisam ja, imao hrabrosti da Đoletu kaže jednu jako tešku i važnu stvar.

Pročitajte Umesto Brene na binu izvela NJU – Prija bi bez nje bila niko i ništa, njoj je za sve zahvalna VIDEO

I da je Đole prvi put shvatio da više ne može na tu stranu da ide i da mora da shvati da će me ili izgubiti. Mora da promeni nešto. Kada mu je rekao: “Vaša reč ima težinu i ostaje u prostoriji. Molim vas vodite računa kako je koristite”, ispričala je pevačica u emisiji “Why so serious”.

Brak Vesne i Đoleta Đoganija svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Brak Vesne i Đoleta Đoganija sada važi za jedan od najskladnijih, ali pevačica priznaje da su u periodu kada su posećivali psihoteraputa imali značajne probleme sa kojima su na sreću uspeli da se izbore, ali da nakon završenih seansi, ona i njen suprug nisu razgovarali tri dana.

“Posle te seanse mi tri dana nismo razgovarali. Ponovo smo došli na razgovor i onda kao, drugi ljudi totalno, drugi brak totalno, druga energija u kući. Kao da si jedan čvor koji se desio, pročistio, i krenula je energija da funkcioniše kako treba”, rekla je iskreno Vesna.

Pročitajte Đole Đogani šokirao priznanjem – Istina je, Vesna i ja smo se razveli

Podsećanja radi, svojevremeno je Vesna govorila o problemima sa kojima se susrela kada je roditeljstvo u pitanju koje je zajedničkim snagama sa suprugom uspela da prebrodi i potpuno otvoreno je priznala je da su u tome imali pomoć psihijatra.

Opaki protivnik protiv kog se Vesna borila, kako je još nazivaju i bolešću modernog doba – depresija nastupila je nakon njenog prvog porođaja, a ona je otvoreno priznala i da je potražila pomoć psihoterapeuta.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Rajko Ristić