Zdravstveno stanje Vesne Đogani
Svet

August 21, 2023 09:15

By

Ne može da se sakrije, simptomi su sve jači: Vesna Đogani pati od česte bolesti današnjice, otkrila je sve detalje

Zdravstveno stanje Vesne Đogani bilo je veoma narušeno

Vesna Đogani bezmalo dve i po decenije je na javnoj sceni i o njenom životu može roman da se napiše. Ona je primer onoga preko trnja do zvezda, imala je veoma teško detinjstvo da bi čim je stasala uzela stvari u svoje ruke i ostvarila sve snove koje je imala. Međutim, iako je dugi niz godina prisutna na muzičkoj sceni, te je njen život konstantno pod budnim okom javnosti malo ko je upoznat sa problemima kroz koje je supruga Đoleta Đoganija prošla.

Pročitajte: Dozivala je majku, a majke nema – Užasna tragedija pogodila porodicu Vesne Đogani, zaplakaćete

Zdravstveno stanje Vesne Đogani

Instagram

I tokom braka sa najpoznatijim denserom u zemlji bilo je uspona i padova, te je zdravstveno stanje Vesne Đogani u jednom periodu života bilo veoma narušeno, a na ovu temu svojevremeno ona je javno progovorila. Ponosna mama sina Adriana i ćerke Laure nije krila da se susretala sa problemima i preprekama tokom roditeljstva koje je zajedničkim snagama sa suprugom uspela da prebrodi i potpuno otvoreno je priznala je da su u tome imali pomoć psihijatra.

Pročitajte: Đole Đogani šokirao priznanjem – Istina je, Vesna i ja smo se razveli

Zdravstveno stanje Vesne Đogani

Rajko Ristić

Opaki protivnik protiv kog se Vesna borila, kako je još nazivaju i bolešću modernog doba – depresija nastupila je nakon njenog prvog porođaja, a ona je otvoreno priznala i da je potražila pomoć psihoterapeuta.

– Znam da mnoge žene ćute o ovome, ali ja sam prvih šest meseci od Adrijanovog dolaska na svet patila od postporođajne depresije. Manifestovala se tako što sam bila potpuno bezvoljna za bilo kojom aktivnošću u vezi sa bebom, čak nisam znala šta da radim sa sinom, plašila sam se da neću moći – rekla je Vesna i istakla da je Đole činio sve što je bilo u njegovoj moći ne bi li joj pomogao.

Pročitajte: Svi su pričali o njegovom neverstvu, a ona mu je verovala – Vesna Đogani uhvatila Đoleta u prevari VIDEO

Zdravstveno stanje Vesne Đogani

Youtube printscreen

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Youtube printscreen