Otac Anđelke Prpić
Svet

28 Januara, 2023 21:15

Ne može više da izdrži pritisak: Otac Anđelke Prpić javno progovorio o ćerkinom skandalu, njegove reči režu

Otac Anđelke Prpić konačno progovorio o ćerkinoj trudnoći

Pred kraj 2022. godine kao bomba je odjeknula vest da je jedna od najpopularnijih glumica današnjice, Anđelka Prpić ponovo u blagoslovenom stanju. I to ni manje ni više nego sa jednim od najboljih prijatelja njenog bivšeg supruga, Darija Prpića. Danima je to bila glavna tema u medijima a lepa Požarevljanka se tim povodom dugo nije oglašavala.

Pročitajte: Da ne zovu Darija za kuma – Udaje se Anđelka Prpić, mladoženja uslovio glumicu

Otac Anđelke Prpić

Instagram printscreen

Njen sadašnji izabranik, Marko Žugić poznat je u beogradskim krugovima kao uspešni poslovni čovek. Trenutno je na poziciji jednog od menadžera kompleksa Beograd na vodi, a u emotivnu vezu sa glumicom uplovio je početkom prethodne godine nakon kraha višedecenijske romanse. Gostujući u jednoj emisiji Anđelka je prokomentarisala kako je novinski natpisi ne pogađaju lično koliko u toj meri što to čitaju njeni najbliži, odnosno roditelji i desetogodišnji sin Jakša.

Iako se do sada nisu javno pojavljivali, glumičini roditelji su njena najveća podrška i uvek je podržavaju u svim njenim životnim odlukama, sviđale im se ili ne. Tako je ovog puta otac Anđelke Prpić istupio u javnost i progovorio o ćerkinoj trudnoći i skandalu koji je tresao region. On je ugostio ekipu Blic televizije u porodičnoj radnji koju godinama drže u Požarevcu i iskreno odgovorio na pitanje novinara šta misli o novonastaloj situaciji:

Pročitajte: Oglasio se bivši muž Anđelke Prpić – Evo šta kaže o njenoj vezi s njihovim kumom

Otac Anđelke Prpić

Foto: Youtube printscreen

– Ja je podržavam u svemu, to je moje dete. Ja je nisam ni udavao. Da vam kažem, nije baš lako. Više moju suprugu pitaju nego mene. Evo sad stiže i drugo dete, kao što znate – sa osmehom je izjavio otac Anđelke Prpić.

Očigledno je da Prpićka ima najveću podršku i pomoć od roditelja i da budući baka i deka sa nestrpljenjem iščekuju drugo unuče s obzirom na to da je Jakša već veliki momak koji sve ređe posećuje Anđelkino rodno mesto.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic.rs

FOTO: Ata images