Fotografije Vesne Đogani pre i posle
Svet

January 31, 2023 20:45

By

Đole ne bi bio sa njom da ovako sada izgleda: Svi tvrde da ovo nije Vesna Đogani FOTO

Fotografije Vesne Đogani pre i posle su šokantne

Lepota je relativna stvar pogotovu u vremenu estetskih korekcija i plastičnih operacija. Standardi lepote su se s godinama menjali pa smo danas svedoci da biti prirodan znači biti demode. Ipak, postoje oni koji us ostali verni svojoj prirodnoj lepoti iako na svakom ćošku sreću nekog koje imao bar jednu korekciju na licu.

Pročitajte: Snimak pregledalo milion ljudi – Vesna Đogani ne liči na sebe VIDEO

vesna djogani

INSTAGRAM

Jedna od najlepših i najzgodnijih dama devedesetih godina svakako jeste Vesna Đogani koja je svojom gracioznošću vrlo brzo osvojila publiku. I ne samo njih, već i Đoleta koji je na njen šarm i lepotu pao istog trena.

Pročitajte: Vesna Đogani loše – Ugroženo zdravlje poznate denserke, bolest je napredovala

Screenshot

Pojavivši se kao nova pevačica grupe Đogani, Vesna je privukla veliku pažnju, budući da je pre toga sarađivala sa njima kao denserka. Ljubav Đoleta i Vesne obelodanjena je nakon razvoda od Slađe nakon čega su se venčali i osnovali predivnu porodicu.

Pročitajte: Ko je ova žena, bleda i s podočnjacima i šta nije u redu s njenim licem – Vesna Đogani šokirala javnost (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @retro_hitovi

Vesna Đogani nekad je bila najlepša a danas je potpuno neprepoznatljiva. Osim toga što je starija, Vesna je uradila brojne popravke na svom licu te nikako ne liči na Vesnu u koje se Đole tada zaljubio. Mnogi ističu da je popularna denserka sada mnogo lepša jer izgleda zrelije i u skladu je sa trendovima, dok drugi tvrde da je upravo iz ovog perioda pesama “Otpisana” i “92” bila jedna od najboljih riba na pop sceni.

Đole Đogani je takođe bio jejdan od muževnijih igrača i pevača popularnih dens grupa koji je u skladu sa svojim afinitetima izabrao svoju životnu saputnicu sa kojom traje sve do danas.

Pročitajte: Uhvaćen s ljubavnicom – Đole Đogani ljubi drugu ženu u kolima, Vesna zanemela FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @retro_hitovi

Pročitajte: Pala je u 44. godini – Vesna Đogani prvi put u životu otišla kod estetskog hirurga, pogledajte kako izgleda posle intervencije (FOTO)

Da li vam je Vesna lepša iz perioda devedesetih godina ili sad?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images / Screenshot