Vesna Đogani o Melini svet novine svet portal
Svet

March 31, 2024 22:00

By

Vesna priznala: Znala sam šta Melina radi, ona se sama hvalila, Đole mi nije dao da kažem Harisu

Vesna Đogani o Melini rekla šta misli

Pevač Haris Džinović zvanično se razveo od supruge Meline pre tri dana u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Njihov razvod izazvao je veliku pažnju javnosti i mnoge poznate ličnosti su iznele svoje mišljenje, a sada se tim povodom oglasila i supruga Đoleta Đoganija.

Vesna Đogani o Melini svet novine svet portal

Foto: ATA images

Vesna Đogani o Melini iznela svoje mišljenje

Vesna Đogani o Melini je otkrila neke detalje, te je izjavila da je od ranije bila upućena u to šta je Melina radila, te da nije mogla da se načudi kada je čula sve priče.

“Ja sam u timu koji navija za Harisa Džinovića. Jako mi ga je žao jer je jako ružno sve ovo što je Melina uradila. Mi to znamo od pre iz salona u koji je dolazila. Baš je bila grozna, pričala je naveliko šta radi. Svima se hvalila šta je radila, mi smo bili u šoku. Baš je bilo grozno, komentarisala sam to i sa drugaricama i sa Đoletom. Htela sam da kažem Harisu, ali Đole mi nije dao, rekao mi je da se ne mešam”, rekla je Vesna Đogani, pa otkrila da li smatra da su godine bile problem u njihovom odnosu.

Pročitajte Nju razvod nije slomio – Melina priznala, nikad nije bila emotivno ispunjenija

“Razlika u godinama nije problem. Kada nekoga volite to ne bi trebalo da vam smeta. Trebalo bi da rastete i sazrevate zajedno kroz vreme”, izjavila je supruga Đoleta Đoganija za “Blic”.

Vesna Đogani o Melini svet novine svet portal

Ata images

Podsetimo, Melina Džinović se nije pojavila na zakazanom ročištu, a Harisa je dovezao sin Kan. Nakon zvaničnog okončanja braka pevač Haris Džinović se obratio novinarima ispred suda i tada je progovorio o svojoj bivšoj supruzi.

Pročitajte Đole krio istinu od porodice, najmiliji nisu očekivali ovo – Ćerke saznale da je Vesna Đogani

“Ona je jedan period bila potpuno okej, nešto se desilo sa njom. Neki kvrc u glavi. Mnogo druženja sa ženama, sumnjive prošlosti i morala. Ukazao sam joj na sve to, ona je rekla da nije to tako. Retko postoji žena koja prizna svoju krivicu i izvini se, prizna svoju grešku. Ona se nikada nije izvinila “, rekao je Haris.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images